Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:22:55

Жінці все по плечу: “чоловіча” робота та посада

02.09.2013   10:53Агенцiя

Активні жінки, представники громадських організацій та місцевої влади, зібрались разом, щоб у широкому колі професійно підготовлених жінок-лідерів обговорити результати проведеної діяльності на підсумковій конференції «Сильна жінка – сильна громада». Захід проходив в м. Городня 29 серпня.

Учасники активно обмінювалися думками щодо досвіду набуття впевненості у власних силах та підвищенні рівня самооцінки. Наголошувалось на актуальності навчань по підвищенню професійного рівня  жінок-лідерів  з питань розвитку жіночого лідерства та гендерної рівності, можливості безпосередньої участі у вирішенні питань місцевих громад через діяльність ОСН.

Підвищення професійної спроможності під час тренінгів дало можливість представникам цільової групи повірити у власні сили, підвищити їхню соціальну активність, що стане вагомим стимулом для участі в соціально-економічних перетвореннях та буде сприяти участі жінок у місцевому економічному розвитку міста Городня.

Знання, отримані жінками, які пройшли навчання, стануть  фундаментом для продовження  їх власного професійного розвитку, а  також поширення набутих навичок  серед інших жінок та представників організацій, в яких вони працюють. Застосування на практиці отриманих знань та навичок сприятиме розвитку організаційних та комунікаційних навичок представниць органів самоорганізації населення. Це дозволить їм більш ефективно діяти на користь громади у вирішенні актуальних проблем місцевого розвитку та виступати партнером влади у вирішенні важливих для регіону завдань, зокрема, у просуванні гендерних питань у програми соціально-економічного розвитку міста.

По закінченню зустрічі її учасники дійшли висновку, що жінка при наявності здібностей та бажання чудово впорається навіть з “чоловічою” роботою чи посадою, адже головне — любити свою професію і бути кваліфікованим фахівцем.

Проект «Місцевий  економічний розвиток міст України» здійснюється Федерацією канадських муніципалітетів у партнерстві з Асоціацією міст України за фінансової підтримки Уряду Канади, наданої через Канадське агентство міжнародного розвитку (КАМР) та Федерацію канадських муніципалітетів (ФКМ).

 

Наталія Максименко, Центр «Доброчин»

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.