Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:47:15

Трицять сімей Ніжина залишаться без опалення. Винних немає?

23.08.2013   11:20Агенцiя

У місті Ніжині від газового постачання відрізають будинок по вул. Прилуцькій, який будувала фірма депутата ніжинської міської ради В.Кубрака.

Згідно документів будинок  зданий в експлуатацію, до забудовника  претензій у держави Україна, яка через Міністерство оборони  України виступала замовником, немає. Акти прийому-передачі підписані.

Але у жителів будинку  постійно виникають серйозні проблеми. Впродовж семи років будинок міський ЖЕК не приймає на баланс; будинок не підключають до мережі водовідведення (каналізації); гостро стоїть питання про відключення від газопостачання.

У Колективному зверненні  до Міноборони жителі зазначають: «Найбільша проблема одразу всіх жителів - те, що через 5 років новий будинок залишився без каналізації. Мешканці верхніх поверхів потерпають від протікань даху під час дощів та весняної відлиги: вода збирається на стелі та стінах квартир та коридорів. Підведений до будинку водопровід не дає тиску на 2 та3 поверхи, влітку люди часто сидять без води.»

Газопостачання у будинку  можуть вимкнути через два тижні. Про це повідомляють жителі будинку. Зараз контролюючі органи дали відстрочку, але якщо ситуація не зміниться –  газ буде відключено, а відповідно, жителі тридцяти квартир залишаться без опалення. «На сьогоднішній день виникла наступна проблема: так як будинок ніде не на балансі, газове господарство довело до відома мешканців, що газопостачання до будинку буде відключено, бо немає з ким заключити договір на обслуговування димохідних каналів будинку, труб та запорної арматури» - говориться у зверненні.

Ніжинське управління по газопостачанню листом повідомило мешканців будинку, що відключення  від газопостачання відбудеться 16.09.13р., якщо до цього часу не вирішиться питання балансоутримування будинку.

"Чернігівський монітор" пропонує другій стороні надати свою думку стосовно цієї ситуації.

 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини