Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:19:15

На Чернігівщині анульовано 15 ліцензій за продаж алкоголю та цигарок неповнолітнім

22.08.2013   06:58

За сім місяців поточного року відділом контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Міндоходів у Чернігівській області проведено 89 перевірок суб’єктів господарської діяльності, які здійснюють діяльність на ринку алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

За результатами перевірок виявлено 117 порушень законодавства, що регулює ринок підакцизних товарів.

Найпоширеніші порушення – зберігання та реалізація алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку або без марок (48 випадків), реалізація алкогольних напоїв за цінами, нижчими за мінімально встановлені (20 випадків), зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів в місцях, не внесених до Єдиного реєстру (26 випадків).

За продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, анульовано 15 ліцензій. Порушники оштрафовані на 102 тисячі гривень.

Загалом за 7 місяців анульовано 459 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

За порушення вимог Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” прийнято 65 рішень про застосування фінансових санкцій на загальну суму 319 тисяч гривень.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини