Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:26:27

Малолітнього мандрівника міліціонери знайшли менш ніж за добу

21.08.2013   12:17

В Чернігівській області працівники кримінальної міліції у справах дітей провели цілу операцію по встановленню місце знаходження 5 річного хлопчика, який зник безвісти.

До чергової частини Борзнянської міліції звернулась 22-річна мешканка села Комарівка, яка повідомила, що зник безвісти її 5-річний син.

Дане повідомлення було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 с. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

На пошуки малолітнього був орієнтований весь особовий склад Борзнянського райвідділу, пости ДАІ, прилеглі райони, а також на місце виїхали працівники кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернігівській області.

Розпочалась кропітка робота. Важлива була кожна хвилина. В процесі розшукових заходів оперативники встановили, що хлопчика бачили з невідомою жінкою на околиці села, коли вони вдвох стояли на трасі і «ловили» попутній транспорт.

За декілька годин правоохоронці з’ясували особу дівчини. Вона виявилася не місцевою, а з міста Ніжина.

Оперативники виїхали до Ніжина, де вона мешкала разом з батьками. На жаль за місцем мешкання її не виявилось. Тому правоохоронці почали відпрацьовувати місто, розшукуючи обох по прикметах. І на одній з вулиць Ніжина міліціонери побачили схожу за описом молоду жінку, а з нею малого хлопчика. Їх обох посадили до автівки та доставили до райвідділу. Ними й виявились розшукувані. Хлопчика одразу було повернуто батькам.

Наразі міліцією проводяться всі необхідні слідчі дії по встановленню обставин зникнення малолітнього.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.