Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:47:32

Відомче періодичне видання почало виходити в Чернігові

21.08.2013   07:36Агенцiя

“Пенітенціарій Чернігівщини” – так називається нове інформаційне періодичне видання, яке віднедавна функціонує в Чернігові та області. Його презентація пройшла 20 серпня 2013 року в приміщенні управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області.

Засновниками нового видання виступили керівництво та співробітники обласного управління.

Зі слів головного редактора видання Олександра Доробалюка, створюючи свою газету, пенітенціарії прагнули зробити її дещо незвичною, а тому крім традиційної стрічки новин на шпальтах газети будуть досить неординарні рубрики, на кшталт “Калейдоскоп”, де власні думки та твори будуть висвітлювати засуджені, які перебувають в установах Чернігівської області.

“Ми прагнемо, – говорить начальник управління Олександр Доробалюк, – робити газету з долею корисної інформації, надання суспільству посилу про діяльність нашої служби, іноді здорового гумору”.

Засновники видання також наголосили, що “Пенітенціарій Чернігівщини” – це не проект на один день, а видання серйозне і створене надовго.
Стисла інформація про видання “Пенітенціарій Чернігівщини”:
Формат видання: А4, 4 сторінки корисної та необхідної співробітникам Державної пенітенціарної служби України та засудженим інформації, кольорове та чорно-біле наповнення.
Періодичність – раз на місяць (дата виходу кожного номеру – останній день місяця). Стартовий тираж – 1550 примірників. Газета є самостійним офіційним виданням, зареєстрованим Головним управлінням юстиції в Чернігівській області.

“Пенітенціарій Чернігівщини” має передплатний індекс та чітко встановлену ціну передплати.

Тематика статей та літературних творів є найрізноманітнішою та залежить передусім від їх авторів (співробітників служби та засуджених).

На сторінках газети можна буде побачити роботи авторів з усіх 6 установ виконання покарань Чернігівської області, а також їхнє бачення найважливіших подій, які відбуваються в органах та установах Державної пенітенціарної служби України. Крім них фахову оцінку окремих проблем нададуть спеціалісти в відповідних галузях (економісти, юристи, психологи).


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини