Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:25:53

Міліціонери відвідали дітей у протитуберкульозному дитячому санаторії

05.08.2013   14:38

Мешканцям оздоровчого закладу правоохоронці розповіли, як не стати жертвою злочину, а також правила безпечної поведінки на воді та в побуті.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернігівській області разом з інспектором кінологічного центру при УМВС та Управління освіти та науки Чернігівської обласної державної адміністрації у рамках оперативно-профілактичних заходів “Літо-2013” організували та провели інформаційно-профілактичні заходи в протитуберкульозному дитячому санаторії „Зелений гай”, що знаходиться в Чернігові по вулиці Олександра Верені.

Звістка про зустріч з правоохоронцями ще напередодні облетіла табір та стала предметом жвавого обговорення відпочиваючими, тож побачивши людей у формі та ще й з службовою собакою, діти швиденько, але організовано, побігли займати місця на центральному майданчику табору.

Хлопчики й дівчатка з нетерпінням чекали зустрічі і уважно слідкували за кінологом та співробітниками КМСД, які розповідали про правила безпечної поведінки на воді та в побуті, як не стати жертвою злочину та яких елементарних правил потрібно дотримуватися аби не потрапити в неприємну ситуацію.

Родзинкою зустрічі був показовий виступ службової собаки “Вільма”, яка дивувала дітлахів своїми вміннями знаходити будь-які предмети та ще має неабиякі артистичні здібності.

Після проведення заходу, діткам були вручені книжки “Дружні поради” та “Перша допомога”.
 

Останні новини Чернігівщини

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.