Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:24:35

Коропський район: потонула 9-річна дівчинка

18.06.2013   21:14

17-го червня близько 19:00 у с. Карильське Коропського району дві місцеві дівчинки та хлопчик, залишившись поза увагою батьків, пішли на ставок.

Під час купання одна з дівчат 9-річна Тетяна, намагаючись проплисти на спині, стала тонути. Її малолітні друзі одразу побігли по селу, скликаючи на допомогу дорослих. На дитячий крик із одного з дворів вибіг 40-річний Юрій, який приїхав до родичів у село з райцентру.

Налякані, захекані дітлахи розповіли чоловіку про те, що сталося. Той одразу сів у власну автівку та  помчав до ставка. Відстань до водойми становила близько кілометра. На місці події Юрій не вагаючись ні миті кинувся у воду, на поверхні якої виднілося лише волосся дівчинки. Діставши бездиханну дитину на берег, чоловік негайно почав робити їй штучне дихання та непрямий масаж серця. Одночасно з цим він викликав швидку медичну допомогу.

Через кілька хвилин на допомогу прибіг батько дівчинки. Чоловіки поклали дитину в машину Юрія та помчали на зустріч "швидкій". Дорогою батько продовжував робити дочці штучне дихання, проте малеча не приходила до свідомості. Невдовзі зустрілася карета швидкої медичної допомоги й далі вже нею дівчинку було доставлено до реанімаційного відділення Коропської районної лікарні. За життя дитини лікарі боролися до півдня наступного дня, проте їх зусилля виявилися марними.  

Розповідаючи про цей трагічний випадок, рятувальники звертають увагу дорослих на необхідність здійснення постійного контролю за дитячими розвагами. Ніколи не дозволяйте дітям самим ходити до водойми та роз’яснюйте їм про небезпеку, що може трапитися під час купання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини