Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:15:13

Затримали за нецензурну лайку

14.06.2013   08:30

В інтернет-просторі з’явилася інформація щодо затримання міліцією громадянина в масці, який знаходився біля Чернігівської міської ради.

Дійсно, сьогодні вдень 13 червня наряд міліції, який несе службу з охорони громадського порядку в сквері імені Миколи Попудренка, затримав чоловіка.

Перед цим міліціонери побачили, що поблизу Чернігівської міської ради в одного чоловіка виник конфлікт з іншим. Як з’ясували в подальшому правоохоронці, один громадянин сидів на тротуарі, а інший проходив повз нього і зробив йому зауваження. На це перший вилаявся нецензурною лайкою. Коли чоловік спробував заспокоїти опонента, словесна перепалка переросла в сутичку.

До конфліктуючих підійшов наряд міліції і зробив громадянину зауваження про неприпустимість нецензурних висловлювань у громадському місці, але у відповідь той став поводити себе неадекватно, продовжуючи нецензурно лаятися.

З метою складання протоколу про адміністративне правопорушення порушника було доставлено до відділу міліції, де на нього складено адмінпротокол за статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (злісна непокора законній вимозі працівника міліції). Після складання адміністративного протоколу парубка відпустили.

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини