Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:38:48

20 червня – “День молодіжного самоврядування“

14.06.2013   08:17

Основною ідеєю проведення конкурсу проектів програм, розроблених громадськими організаціями та спрямованих на дітей та молодь міста, що реалізується у Чернігові 10 років поспіль, є дофінансування з міського бюджету найбільш цікавих, корисних, потрібних територіальній громаді міста проектів.

Один з таких проектів під назвою “День молодіжного самоврядування” проводитиметься 20 червня Клубом молодого політолога. У цей день у Чернігівській міській раді відбудеться сесія молодіжної міської ради, у ході якої її учасники матимуть змогу озвучити певні проблемні питання життєдіяльності молоді міста та запропонувати шляхи їх вирішення, а також презентувати власні проектні надбання.

13 червня у Чернігівській міській раді відбулось підготовче засідання молодіжної сесії міської ради. Під час обговорення реалізації молодіжного проекту заступник міського голови Анна Романова зазначила, що молоді люди, сповнені ентузіазму, натхнення та бажання, здатні змінити країну на краще, адже “за молоддю – майбутнє нашої держави”. Вона висловила сподівання, що реалізація цього молодіжного проекту матиме плідні результати щодо пошуку нових шляхів, креативних ідей та цікавих пропозицій у здійсненні молодіжної політики у нашому місті.

Свої думки та поради у питанні проведення зазначеного заходу висловили також начальник відділу сприяння діяльності депутатів міської ради Людмила Скоробагатько та начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради В’ячеслав Голуб.

Проект реалізовуватимуть ЧММГО “Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень” спільно з громадською ініціативою “Клуб молодого політолога” за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.