Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:59:46

Депутати обговорили питання створення РЛП “Ялівщина”

14.06.2013   08:14Агенцiя

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів, яке відбулося 12 червня, депутатами серед інших питань порядку денного тринадцятої сесії, що скликається 18 червня 2013 року розглянули питання “Про стан виконання рішення десятої сесії шостого скликання обласної ради “Про розгляд клопотання Чернігівської міської ради про надання статусу регіонального ландшафтного парку лісопарку в урочищі “Ялівщина”.

В його роботі взяли участь заступник Чернігівського міського голови Олександр Сердюк, заступник начальника управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради Петро Гребінь, начальник управління регулювання природними ресурсами та екомережі облдержадміністрації Тетяна Дадашева, голова громадської ради при облдержадміністрації Світлана Пасталиця, член громадської ради при облдержадміністрації Тамара Петрова, депутат Деснянської районної у місті Чернігові ради, член робочої групи з питань створення РЛП “Ялівщина” Руслан Волощук, представники громадської організації “Нові перспективи “Ялівщини”, начальник відділу захисту інтересів громадян і держави в сфері земельних відносин прокуратури Чернігівської області Ігор Олейніков та заступник прокурора м.Чернігова Андрій Шекера.

В ході обговорення порушеного питання представники Чернігівської міської ради Олександр Сердюк та Петро Гребінь запевнили членів постійної комісії та запрошених у повній готовності матеріалів по питанню створення РЛП “Ялівщина” у м.Чернігові та пообіцяли 13 червня поточного року направити клопотання про створення РЛП “Ялівщина” у м.Чернігові до Міністерства екології та природних ресурсів України.

За підсумками розгляду зазначеного питання комісія рекомендує:

1.Чернігівській міській раді до 13 червня поточного року:

1.1.Підготувати та направити відповідне клопотання про створення РЛП “Ялівщина” у м.Чернігові до Міністерства екології та природних ресурсів України.

1.2.Клопотання, обґрунтування, графічні та інші матеріали розмістити не пізніше 13 червня поточного року на веб-сайті Чернігівської міської ради.

2.Голові постійної комісії Дідуру А.В. звернутись до голови обласної ради Анатолія Мельника з проханням поінформувати про прийняті рішення по питанню “Створення регіонального ландшафтного парку “Ялівщина”:

2.1. Чернігівську обласну державну адміністрацію;

2.2.Народних депутатів України, які представляють м.Чернігів;

2.3.Прокуратуру Чернігівської області з проханням взяти питання “Створення регіонального ландшафтного парку “Ялівщина” на контроль.

Також прийнято рішення припинити діяльність робочої групи з питань створення регіонального ландшафтного парку “Ялівщина”, утворену рішенням постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів від 20.12 2012 та щодо продовження контролю за виконанням наступних етапів створення регіонального ландшафтного парку “Ялівщина”.


Сергій Кравченко, заступник начальника аналітичного відділу виконавчого апарату обласної ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини