Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 04:07:03

Комфорт для бізнесу – європейський тренд

06.06.2013   20:59

Тенденції зростання платежів до бюджету спостерігаються завдяки зрозумілим та простим умовам роботи для платників податків.

Марухленко Олександр

Марухленко Олександр

За січень-травень 2013 року податківцями міста забезпечено  надходжень до Державного бюджету у сумі 211,0 млн.грн., у т.ч. до загального фонду Державного бюджету - 206,7 млн.грн.

Досягнуто приросту до відповідного періоду минулого року у 2,4 рази по акцизному податку з вітчизняних товарів (+  0,98 млн.грн.).

Місцевий бюджет поповнився на 239,1 млн.грн., що складає 106,6 відс. доведених індикативних показників. Додатково до встановлених завдань надійшло 14,7 млн.грн. Забезпечено приріст до фактичних надходжень минулого року на 9,1 відс. або 19,8 млн.грн.

У  травні  2013 року до Державного бюджету зібрано 35,9 млн.грн., доведені показники виконано на 102,8 відс. (+1 млн.грн.). До загального фонду надійшло 33,9 млн.грн. Доведені показники по загальному фонду державного бюджету виконані на 102,9 відс., перевиконання складає 1 млн.грн.

Завдання по податку на прибуток виконане на 100,3 відс. По податку на додану вартість завдання виконано на 102,8 відс.
До Місцевого бюджету  надійшло 51,0  млн.грн., приріст до минулорічних показників склав 1,6 млн.грн (3,2 відс.).

У рамках заходів, спрямованих на збільшення зарплати  з початку року 102 керівника підприємств заслухано на засіданнях робочих груп, з яких 98 збільшили рівень виплати заробітної плати та перерахували ПДФО  у сумі  232,6 тис. грн.

За січень - травень 2013 року скорочено заборгованість по заробітній платі у сумі 2,8 млн.грн., сплачено ПДФО у сумі – 0,5 млн.грн.
У місті Чернігові працівники податкової намагаються зробити усе для розробки та впровадження найоптимальніших шляхів підвищення ефективності адміністрування податкових платежів, аби вони були максимально комфортними для бізнесу. Тому зусилля фахівців спрямовано на поліпшення якості обслуговування, спрощення документообігу, зниження витрат часу на спілкування, підвищення конкурентоспроможності економіки, створення комфортних умов для досягнення партнерських відносин із платниками податків.

Олександр Марухленко, в.о. начальника ДПІ у м. Чернігові  ДПС

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини