Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:54:49

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

03.06.2013   09:52

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 02 червня по 08 годину 03 червня 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 1 пожежу в житловому секторі.

Пожежа в житловому секторі Носівський район, с. Червоні Партизани, вул. Леніна О 14 год. 30 хв. в господарстві С., 1953 р.н., сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю на площі 30 кв. м, пошкоджено перекриття. Причина – коротке замикання електромережі. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 90 000 грн.


Події на водних об’єктах:

02.06.2013 року о 10 год. 00 хв. зі ставка в с. Іржавець, Ічнянського району, місцевими жителями було виявлено та піднято на поверхню тіло Кононенка О.В., 1986 р.н., який мешкав за адресою: Срібнянський район, с. Сокиринці, вул. О. Вересая, 22. Причина смерті встановлюється.


Інформація про події, пов’язані з підтопленням населених пунктів та території області:

Ріпкинський район:
Внаслідок підйому рівня води у р. Дніпро залишається підтоплено 6 вулиць та провулків (33 домогосподарства, 59 мешканців, з яких 2 дітей) в смт Радуль. Рух по населеному пункту здійснюється за допомогою автомобілів підвищеної прохідності.


Інформація про стан транспортного сполучення на території області:

1. Новгород-Сіверський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна та р. Віть порушено пряме транспортне сполучення між районним центром та с. Бирине, с. Прокопівка, с. Підгірне. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область.

2. Сосницький район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна тимчасово припинено паромне сполучення між районним центром та с. Синютин, с. Пекарів, с. Кнути, с. Костирів (298 домогосподарств, 624 мешканця). Сполучення здійснюється через Коропський район.


3. Менський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з с. Червоні Луки (11 домогосподарств, 19 мешканців). Сполучення здійснюється за допомогою човнів.

4. Борзнянський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з с. Ворона (2 домогосподарства, 2 мешканця) та с. Березівка (2 домогосподарства, 3 мешканця). Сполучення здійснюється за допомогою гужового транспорту.


Інші повідомлення:

Станом на 20 год. 00 хв. 02.06.2013 року електрозв’язок, який було порушено в 7 районах області внаслідок складних погодних умов 02.06.2013 року, відновлено у повному обсязі.

О 19 год. 25 хв. 02.06.2013 року в м. Чернігові на 107 км перегону Количівка-Чернігів електропотягом №6307 сполученням Ніжин-Чернігів смертельно травмовано Криштопа А.А., 1987 р.н. Затримка руху склала 26 хв.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.