Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:46:35

Фінансових порушень на 345 тис грн. виявили фахівці Держфінінспекції при ревізії міського бюджету Носівки

31.05.2013   10:08Агенцiя

Цей факт було встановлено спеціалістами Держфінінспекції в Чернігівській області під час ревізії міського бюджету, ревізії фінансово-господарської діяльності Носівської міської ради за період 01.04.2009 по 31.12.2012.

Так, ревізія повноти надходження коштів до міського бюджету від оренди землі встановила, що ТОВ ”Інвестиційний Дім “Агробізнес” протягом 2010-2012 років в порушення чинного законодавства не сплачувало орендну плату за використання земельної ділянки для здійснення виробничої діяльності.

Внаслідок цього порушення міський бюджет Носівки недоотримав майже 275 тис грн. Слід зазначити, що Носівською міською радою неодноразово направлялись листи до Товариства з нагадуванням про необхідність сплати орендної плати за використання земельної ділянки.

За результатами ревізії підконтрольному об’єкту направлено вимоги щодо усунення порушень, ініційовано застосування фінансових санкцій у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинено бюджетні асигнування, направлено попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства, а на двох посадовців міської ради складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 164-2 КУпАП. Крім того, було поінформовано прокуратуру Носівського району.


Прес-служба Держфінінспекції в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини