Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:19:31

Леонід Данилович Кучма побував на Н.-Сіверщині та привітав ветеранів. ВІДЕО

18.05.2013   18:05Агенцiя

Традиційно у травневі дні ІІ президент України Леонід Данилович Кучма відвідує Н.-Сіверщину.

 

Його завжди хвилювали і хвилюють питання життєдіяльності нашого району. Тому Леонід Данилович побував і поцікавився роботою тваринницького комплексу ТОВ «Ім. Шевченка». В ході візиту поспілкувався з жителями с. Чайкине Н.-Сіверського району і с. Олександрівка Семенівського району. Відвідав могили рідних і близьких, поклав квіти до пам'ятника загиблим у роки ВВв після чого разом з прихожанами Чайкинського храму помолився за упокій душ померлих.

Для Леоніда Даниловича дуже важливим є підтримка родинних зв'язків та пам'ять про батька.

Леонід Кучма - ІІ президент України: "Свята земля там, де батько загинув, а тут, як кажуть, пуповина зарита, тому завжди й тягне на свою батьківщину подивитись, як люди живуть, який настрій у людей. Я думаю, що кожну людину такі проблеми хвилюють сьогодні. А які були відчуття, коли ви дізналися, де похований батько, і вперше приїхали на могилу? Я думаю , що кожна людина хоче знати свою родину і мати батька. Коли батько не повернувся з війни, а прийшла лише «похоронка», де було зазначено, що він загинув смертю хоробрих, без пояснень, то на серці було неспокійно. То для мене було свято, коли вже зміг приїхати на могилу, вклонитись."

Оскільки Леонід Данилович приїхав після святкування Дня Перемоги, то традиційно звернувся до ветеранів з теплими словами побажань.

Леонід Кучма - ІІ президент України: "Я їм бажаю, щоб вони здорові  зустріли 70 річчя перемоги у ВВв. Головне здоров’я. А взагалі всім бажаю, щоб пам’ятали ветеранів не лише 9 травня, бо їм залишилося на цій землі зовсім небагато часу. "

Леонід Данилович доклав чимало зусиль щодо розвитку Новгород-Сіверщини та покращення добробуту земляків, за що ми йому дуже вдячні.

 

Новгород-Сіверська РДТРК "Сіверська"

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини