Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:04:12

В Управлінні МВС України в Чернігівській області відбулася розширена оперативна нарада

17.05.2013   09:29

Нарада обговорила проблемні питання організації роботи міськрайвідділів внутрішніх справ області на пріоритетних напрямках оперативно-службової діяльності за 4 місяці року та визначила перспективи

На засідання розширеної оперативної наради УМВС в області були запрошені перший заступник, заступники начальника Управління, начальники галузевих служб УМВС, начальники міськрайвідділів внутрішніх справ та їх заступники - начальники слідчих відділень, начальники кримінальної міліції та начальники міліції громадської безпеки.

Відкрив нараду начальник УМВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик. Він звернув увагу присутніх на необхідність належного відомчого контролю з боку керівників органів досудового розслідування за неухильним дотриманням встановлених вимог щодо своєчасного та об'єктивного внесення до єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей про кримінальні правопорушення. З цього ж питання виступив і перший заступник начальника Управління - начальник слідчого управління Олександр Любарець.

Заступник начальника Управління - начальник кримінальної міліції УМВС Олексій Литвишко зупинився на аналізі результатів роботи органів внутрішніх справ області з протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. Зазначив, що за звітний період на території області з незаконного обігу було вилучено близько 35 кілограмів наркотичних засобів та психотропних речовин.

У своєму виступі заступник начальника Управління - начальник міліції громадської безпеки Едуард Гребенюк коротко висвітлив проблемні питання, які на даний час є актуальними і потребують уваги керівництва Управління зокрема профілактика самогоноваріння та незаконного обігу металобрухту дільничними інспекторами міліції. Поставив завдання начальникам міськрайвідділів області спільно з керівниками підрозділів ДАІ провести аналіз аварійності, на основі якого вжити відповідних заходів профілактичного характеру в тому числі попередження аварійності на пасажирському транспорті. З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму напередодні і під час літніх канікул організувати проведення відповідних профілактичних заходів.

Розширена нарада розглянула низку організаційних та практичних заходів проведених на пріоритетних напрямках захисту економіки. Зокрема, це стосується викриття фактів хабарництва та корупції.

Присутні заслухали питання стану комплектування підрозділів особовим складом, в тому числі залучення кандидатів з числа цивільної молоді для навчання у вищих навчальних закладах МВС України та прийом і направлення працівників міліції на початкову підготовку.

Наприкінці засідання начальник УМВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик, підбиваючи підсумки розширеної оперативної наради, поставив кожному керівникові міськрайвідділу конкретні завдання та наголосив на неухильному дотриманні службової дисципліни і законності.'

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини