Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:31:57

Про що засвідчила ревізія в Новгород-Сіверському райагролісгоспі?

17.05.2013   07:42Агенцiя

Фахівцями Держфінінспекції під час ревізії фінансово-господарської діяльності підприємства за період з 01.10.2009 по 31.03.2013, було виявлено фінансових порушень на суму майже 190 тис грн.

Так, в порушення чинного законодавства підприємством проводився відпуск лісопродукції без повної або часткової попередньої оплати. Через що було недоотримано доходів на суму близько 50 тис грн.

Крім того, ще 41 тис грн. було перераховано на отримання товарів двом контрагентам без укладання відповідних договорів, без наявності рахунків, накладних та без отримання товару. Слід зазначити, що згадане порушення, завдяки ревізорам, було усунуто вже під час ревізії.

За результатами ревізії, Держфінінспекція направила вимоги про усунення виявлених порушень. Крім того, складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 164-2 КУпАП. Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Новгород-Сіверського району та Новгород-Сіверську райдержадміністрацію.


Прес-служба Держфінінспекції в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини