Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:34:05

У Чернігові відкрилася Школа наречених

15.05.2013   15:22

Головна мета навчання - підготувати дівчат до весілля, дати поради щодо організації урочистостей та як не розгубитися у найважливіший день твого життя. Тобто як зробити ідеальне весілля.

Не секрет, що кожна дівчина мріє про весілля та білу сукню з самого дитинства. Коли відбувається момент заручин та пропозиції руки і серця від коханого чоловіка, спокійне життя закінчується починається підготовка до свята. В цьому і допоможе Школа наречених, організована в Чернігові.

В цій Школі наречену навчать як правильно підібрати сукню, вибрати фотографа, відео оператора, весільну агенцію та ведучого, розкажуть про модні весільні тенденції та звичаї. Допоможуть із вибором букетів та постановкою весільного танцю. Тобто всі деталі підготовки до весілля, як то кажуть від «А до Я».

Не забули організатори Школи і про жениха. Кілька уроків будуть присвячені чоловічій моді та складений чек-лист необхідних речей для нареченого, починаючи від шкарпеток і закінчуючи бутоньєркою.

Школа наречених у Чернігові проект новий. Він цікавий тим, що є дистанційним та безкоштовним. Для того, щоб стати учасницею потрібно зареєструватися на сайті весільного салону Slanovkiy, і підтвердити бажання отримувати інформаційну розсилку Школи. Тобто навчатися можуть не тільки чернігівські наречені, а і дівчата з інших міст та країн.

Ідея створення такої школи належить директорці весільного салону Slanovskiy Юлії Швидкій. Щоб втілити ідею у життя їй знадобився чималий досвід роботи у весільному бізнесі, консультації з фахівцями-флористами, візажистами, перукарями, дизайнерами, фотографами та операторами, організаторами та чотири місяці наполегливої праці для оформлення всього масиву інформації в уроки. Навчальний курс в ідеалі розрахований на 2 місяці, але якщо підготовка до весілля розпочалася раніше або пізніше всі ці моменти можна обговорити особисто з пані Юлією і пройти курс навчання за власним графіком. Але розслаблятися ученицям не доведеться, бо в програмі передбачені домашні завдання, а іспитом стане саме день весілля.

Одним із останніх у розсилці є відео-урок, у якому навчають правильно ходити у весільній сукні із шлейфом. Це важлива наука, бо сучасна повсякденна мода відірвана від довгих суконь та шлейфів, а тому часто наречена у весільній сукні може красиво стояти або сидіти, а от ходити - ні. «В сукні із шлейфом треба ходити прямо, по кругу або по вісімці», - радять фахівці. І звичайно потренуватися разом із дівчатами на відео.

Юлія Швидка пообіцяла, що уроки будуть змінюватися в залежності від тенденцій моди та нових ідей в галузі весільної індустрії. У майбутньому вона планує започаткувати ще один проект, присвячений життю після весілля. «Хочу ділитися маленькими таємницями за що мене кохає мій чоловік», - сказала пані Юлія.

Приємно було дізнатися, що вподобання чернігівських наречених дуже близькі до смаків лондонських модниць такі ж елегантні та витримані.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини