Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 14:43:47

"Ви чесно і сумлінно виконували свій військовий обов'язок, вірно служили українському народові!"

05.04.2013   09:54

4 квітня військові частини Чернігівської області урочисто провели в запас військовослужбовців строкової служби, які вислужили встановлені терміни служби.

Так, у 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що в селищі Десна Козелецького району, відбулося урочисте шикування 74-х військовослужбовців строкової служби, які звільняються в запас.
Командування навчального центру нагородило кращих воїнів грамотами та нагрудним знаком "Гвардієць", а деяким з них присвоїли військові звання молодший сержант та сержант.

- Ви чесно і сумлінно виконували свій військовий обов'язок, служили так, як вимагає Військова Присяга на вірність Українському народові, - звернувся до солдатів начальник 169-го навчального центру полковник Ігор Танцюра. - Той досвід, який ви здобули під час проходження військової служби у "Десні", знадобиться вам в подальшому житті, навчанні та працевлаштуванні. Пам'ятайте, ми завжди готові зустріти вас та, за бажанням, прийняти у наш військовий колектив.

А у 1-й окремій танковій бригаді, що дислокована в селищі Гончарівське Чернігівського району, урочисто відпровадили у запас 75 кращих танкістів військової частини.

Командир бригади полковник Андрій Грицьков подякував військовослужбовцям за ратну службу та нагородив їх почесними грамотами. Солдати попрощалися з бойовим прапором частини та, під звуки маршу "Прощання слов'янки", залишили плац танкової бригади.

Решта строковиків, які вислужили встановлені терміни служби, повернуться додому до кінця місяця. Варто додати, що значна частина строковиків вже виявили бажання продовжити службу у своїх військових частинах та підписати з ними військовий контракт.
 

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.