Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 03:00:33

До ювілею – подарунок від “Вісника”

02.04.2013   08:07Агенцiя

На Чернігівщині серед читачів журналу “Вісник податкової служби України” побільшало азартних людей. Адже швидко поширилася інформація, що семеро щасливчиків виграли призи від цього видання.

І достатньо було лише передплатити журнал на півріччя та відправити до редакції квитанцію, щоб стати учасником акції “Час подарунків від “Вісника”. Найбільше поталанило Новгород-Сіверському приватному акціонерному товариству “Сіверське” – вони виграли ноутбук. Решта переможців – одержали калькулятори.

Днями директор філії ДП “Сервісно-видавничий центр ДПС України” у Чернігівській області Ніна Жабинець та начальник Новгород-Сіверської МДПІ Любов Коврижко завітали до ПРАТ “Сіверське” і вручили приз.

ПРАТ “Сіверське” – передплатник журналу з солідним стажем. Адже у податкових питаннях вони довіряють лише офіційному виданню Державної податкової служби України. Колектив одразу помітив позитивні зміни, які останнім часом відбулися на сторінках журналу, і схвально їх оцінив. Голова правління Світлана Муцька висловила і своє власне захоплення оновленим виданням, що стало темою спілкування з представниками журналу та податкової. А ще вона розповіла, що перед розіграшем призів відвідала один з місцевих храмів, якими багата древня Новгород-Сіверська земля. Впевнена, що віра і духовність допомагають у будь-якій справі.

І у бізнесі також. Світлана Муцька безмінно працює в торгівлі. Пройшла шлях від продавця до голови правління. Досить символічно, що її офіс знаходиться в будівлі, якій понад 100 років. Вона колись належала купцю, тож, можливо ще й тому, що продовжують торгівельні традиції, справи у них йдуть добре. Безумовно, найважливіші складові успіху – професійна організація бізнесу, асортимент товару, ввічливість продавців… Втім, хто ж розкаже всі секрети торгівлі. Головне, що підприємство працює стабільно, вчасно, офіційно і прозоро виплачує зарплату, добросовісно сплачує податки і має хороший імідж у місті.

На запитання – що є стимулом бути сумлінним платником податків – Світлана Муцька каже, що розрахунки з бюджетами – для них серед пріоритетів. Вони ніколи не чекають останніх термінів сплати, а перераховують кошти до бюджетів завжди завчасно. А потім звіряють свою платіжну дисципліну, зателефонувавши до податкової. Як патріот рідного міста, вона прагне і докладає власних зусиль, щоб Новгород-Сіверський розвивався, ставав ще привабливішим, був включений до маршрутів європейського туризму. Адже його славетна минувшина навіки вкарбована в літературному шедеврі “Слово о полку Ігоревім”, історію якого зберігає і переповідає відвідувачам історико-культурний музей-заповідник, відкритий у 1990 році. А символом міста є меморіал “Слово о полку Ігоревім”, який представлений пам’ятниками князю Ігорю, Бояну та Ярославні. Свідками багатьох героїчних подій були мури Спасо-Преображенського монастиря та Тріумфальна арка. З Новгород-Сіверським пов’язані імена видатних діячів науки, освіти та культури – Лазаря Барановича, Миколи Кибальчича, Костянтина Ушинського, Пантелеймона Куліша…

Світлана Муцька вважає, що сплата податків для кожного бізнесмена, підприємства чи організації мають бути справою честі. Щоб Новгород-Сіверський був не лише містом-легендою, але і містом високої податкової культури. Це зробить його привабливішим для туристів.

Вручення призу, тим більше такого вагомого, резонансна подія для Новгород-Сіверського. Світлана Вікторівна, з дня опублікування в журналі прізвищ переможців, щодня одержує вітання від колег, друзів та знайомих. Багато хто з них каже, що також передплачуватиме “Вісник” і, як і вона, надсилатиме до редакції квитанції.

Світлана Вікторівна не втрималася, і одразу спробувала ноутбук в роботі. Податкову звітність вони подають до інспекції в електронному вигляді. Тож тепер відправлятимуть з новенького ноутбука.

До речі, 17 квітня Світлана Муцька відзначатиме 50-річний ювілей. Тож разом відсвяткують і перемогу в конкурсі. Чудовий подарунок від “Вісника податкової служби України”!


Лідія Фальчевська
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.