Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:05:02

Різника вагітної жінки вже підозрюють у вбивстві, зґвалтуванні та інших злочинах

19.03.2013   08:39Агенцiя

Якщо бодай половину провин доведуть у суді – екс-міліціонер може сісти дуже надовго.


За колишнім майором міліції тягнеться страшний хвіст злочинів

Жертви Борзнянського різника заговорили. Після того, як 21-річна Оксана Циганок усій країні відкрила ім’я свого кривдника, вимагати покарання для колишнього майора міліції почали інші жителі, йдеться в сюжеті ТСН. 19:30.

Серед “подвигів” міліціонера називають зґвалтування, убивство, браконьєрство, побиття, вимагання, залякування та вплив на слідство.


Смерть дівчини

Олена Набок розповідає, що її 18-річна сестра Наталія Корецька в останній свій вечір пішла на прогулянку в компанії екс-майора, його приятеля та своєї подружки. На ранок хтось підкинув у двір її босоніжки.

Тіло Наталії згодом виявили в річці. Експерти спочатку відверто сказали батькам, що в легенях дівчинки води не виявили. Тобто до річки дівчина потрапила вже мертвою. А отже, це – вбивство.

На тілі знайшли сліди від кайданків на зап’ястках та численні гематоми.

“Нам дали один папірець, потім дали другий. Там написано, що у неї був розрив дівочої пліви протягом 3-х діб. І все”, – каже сестра загиблої Олена.


Полювання на єгерів

Як майору вдавалося уникати відповідальності, не збагнуть і лісничі. Головного браконьєра в районі вони знали в обличчя, не раз хапали за руку, писали заяви в міліцію та прокуратуру. А йому – як з гуски вода.

Дійшло до того, що міліціонер якось під час рейду розправлявся із єгерем кулаками.

“Єгер побіг зупинять його. Той вискочив з машини і одразу бити його. Єгер утратив свідомість”, – розповів єгер Валерій Сергієнко.

Побої з постраждалого зняли, написали заяви правоохоронцям. Відповідь – немає складу злочину.


Гроші у крамниці

У розповідь про те, нібито вагітна жінка, на яку міліціонер накинувся із ножем, заборгувала йому близько 120 тис. грн., інша продавчиня того ж магазину не вірить.

“Треба, щоб, ну, півмільйона так товара було. Бо це за 4 місяці треба по 30 тис. красти щомісяця”, – підрахувала Тетяна Топчій.

Вона сама звільнилися через буцімто недостачу, а щоб покрити борг, потім працювала безкоштовно. Та запевняє, що не одна така: чимало працівників у крамниці, котра належить родині міліціонера, мусили чомусь виплачувати йому незрозумілі “борги”. Одній жінці навіть довелося продати хату та податися на хутір, аби відкупитися від претензій майора.


Слідство все з’ясує

Причетність затриманого за напад на вагітну Циганок до інших злочинів перевірятимуть міліція і прокуратура. Підозрюваного вже етапували поближче до слідчих органів – у Чернігівське СІЗО.

“Під час досудового розслідування усі ці факти будуть перевірятися і слідчим управлінням міліції, і процесуальними керівниками прокуратури”, – пообіцяв прокурор Чернігівської області Максим Говоруха.

Однак самі правоохоронці визнають, що зібрати докази по давніх справах – дуже важко. Тому підозрюваний може відбутися лише переляком.

Батько загиблої дівчини також сумнівається, що дочекається від правоохоронців покарання доньчиного кривдника. Одна надія, каже чоловік, на громадський осуд, який не дозволить пробачити екс-майорові знущання з вагітної жінки.


http://tsn.ua/ukrayina/riznika-vagitnoyi-zhinki-vzhe-pidozryuyut-u-vbivstvi-zgvaltuvanni-ta-inshih-zlochinah-286651.html

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини