Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:01:00

Обласний ярмарок "Що може жінка!" чекає на своїх відвідувачів

28.02.2013   08:29Агенцiя

5 березня об 11.00 в приміщенні Міського палацу культури (вул. Щорса, 19) відбудеться урочисте відкриття ХІІ обласного Ярмарку "Що може жінка!".

"Що може жінка!"

Проведення цього заходу в переддень Міжнародного жіночого дня є справжнім вісником весни в нашому місті вже протягом дванадцяти років. Цього разу гості Ярмарку мають нагоду ознайомитись з продукцією та послугами більше 60 підприємств, установ, громадських організацій та бізнес-структур, які очолюють жінки, або складають переважну частину їх колективів. Також відвідувачі зможуть оглянути роботи майстринь, художниць, письменниць, взяти участь у численних майстер-класах.

Напередодні відкриття Ярмарку представники організаторів провели прес-конференцію, де розповіли про особливості цьогорічного заходу, який проводиться в рамках виконання заходів обласної та міської Програм розвитку малого і середнього підприємництва на 2013-2014 роки. Серед організаторів та виконавців Ярмарку: Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації, Департамент сім'ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівська міська рада, Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових і професійних жінок, Державна організація "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області", Чернігівська обласна організація Спілки жінок України, Чернігівська регіональна торгово-промислова палата.

Організатори заходу прагнуть, щоб імідж жінок відповідав їхній ролі в суспільстві, вкладу в розвиток економіки регіону і становлення інститутів громадянського суспільства. Саме тому проведення Ярмарку спрямоване на підвищення статусу та формування позитивної суспільної думки щодо жінок-керівників, підприємниць, майстринь, громадських діячок.

Учасники Ярмарку, це - талановиті успішні жінки, керівники підприємств та установ, підприємниці, чернігівські художниці, майстрині, письменниці. В рамках виставки-продажу товарів та послуг вони представлять колекцію ексклюзивних виробів ручної роботи (прикраси, картини, вишиті картини та картини з соломки, авторські ляльки, народні іграшки) та квіти. Відвідувачі Ярмарку зможуть придбати чудові подарунки до 8 березня для свої рідних та близьких, бо відомо, що створені власноруч вироби викликають радість та захоплення своєю енергетикою, красою та унікальністю.

В рамках Ярмарку буде організовано 18 майстер-класів на будь-який смак:  рукоділля, флористика, прикладне мистецтво, візаж, зачіски, дизайн, мода та інші. В невимушеній атмосфері можна буде поспілкуватися з письменницями та  майстринями, а також взяти участь у безпрограшній лотереї послуг та подарунків, урочистому нагородженні переможців конкурсу "Кращий дарунок мамі". Окрім того, 6 березня о 15.00 в Міському палаці культури відбудеться великий концерт для жінок міста.

Організатори запевняють, що такого різноманіття талановитих жінок Чернігів ще не бачив! Їх роботи пробуджують весну в серці кожного, наповнюють любов'ю, радістю, сонцем, позитивною енергією. Запрошуємо на Ярмарок, чарівний світ краси та творчості, яскраві миттєвості життя!
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини