Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 17:55:16

День захисника Вітчизни в управлінні внутрішніх справ області

23.02.2013   08:39

Напередодні 23 лютого в управлінні внутрішніх справ області зібралися ті, хто безвусим юнаком дізнався, що таке війна. І вона була не така парадно-пафосна, як показували в кіно, а набагато серйознішою. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих воїнів.

День захисника Вітчизни в управлінні внутрішніх справ

День захисника Вітчизни в управлінні внутрішніх справ

Привітав учасників бойових дій на території інших держав начальник УМВС України в Чернігівській області Олександр Михайлик. Він нагадав, що лише декілька воїнів-афганців нині несуть службу в лавах правоохоронців Чернігівщини, 113 співробітників-ветеранів афганської війни вже знаходяться на заслуженому відпочинку. Без війни не живе жодне покоління, от і 13 співробітників міліції вже встигли побувати в Косово в складі української миротворчої місії.

Керівництво УМВС докладає максимум зусиль щодо надання соціальної підтримки ветеранам афганської війни. Діти учасників бойових дій в Афганістані в першу чергу направляються на відпочинок до оздоровчих закладів.

Начальник Управління підписав наказ про заохочення кращих співробітників міліції, які брали участь у бойових діях на території інших держав.

Від імені керівництва, колегії УМВС України в Чернігівській області та себе особисто генерал Михайлик побажав ветеранам міцного здоров’я, творчої наснаги, щастя, благополуччя, успіхів у службовій діяльності. Він виконав приємну місію – нагородив співробітників та ветеранів, яких заохочено до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дня захисника Вітчизни.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.