Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 03:52:23

Відбулося розширене засідання колегії Держекоінспекції у Чернігівській області

30.01.2013   12:05Агенцiя

29 січня під головуванням Бурковського Леоніда Григоровича - начальника Держекоінспекції у Чернігівській області, відбулось розширене засідання колегії на тему: "Про підсумки роботи Держекоінспекції у Чернігівській області у 2012 році".

Відбулося розширене засідання колегії Держекоінспекції  у Чернігівській області

Відбулося розширене засідання колегії Держекоінспекції у Чернігівській області

Впродовж звітного року Держекоінспекцією у Чернігівській області проведено 3283 перевірок дотримання вимог природоохоронного законодавства України на 1132 об'єктах різної форми власності, з них комплексно -  859.

Складено 1735 протоколів про адміністративні правопорушення. До адміністративної відповідальності притягнуто 1656 осіб. Матеріали 78-ми справ передано у судові органи та 63-х - у правоохоронні органи. Порушено 4 кримінальні справи.
Загальна сума накладених штрафів склала 282,132 тис.грн.

За результатами інспекційної діяльності у 2012 році, пред'явлено 245 претензій та позовів за екологічні збитки на загальну суму 55917,462 тис.грн.
Загальна сума розрахованих збитків, завданих навколишньому природному середовищу, становить 58369,861 тис.грн.

За порушення природоохоронного законодавства впродовж 2012 року Держекоінспекцією у Чернігівській області тимчасово призупинялася виробнича діяльність 36-ти об'єктів.
За поточний період в пунктах пропуску через державний кордон перевірено 87986 одиниць пересувних транспортних засобів та 40317 вагонів.
Здійснено екологічний контроль 285264,3 тон вантажів та радіологічний контроль 3306838,6 тон вантажів.

Інспекторами постів екологічного контролю притягнено до адміністративної відповідальності 44 порушника, накладено штрафів на суму 4046 грн.

У засіданні взяли участь члени колегії, керівники Державного управління охорони навколишнього природного середовища, Головного державного управління охорони, відтворення і використання водних живих ресурсів та регулювання рибальства, Головного управління Держкомзему у Чернігівській області, обласного товариства охорони природи та Громадської ради при Держекоінспекції у Чернігівській області.

Роботу Державної екологічної інспекції у Чернігівській області за 2012 рік визнано задовільною. За результатами роботи колегії прийняті відповідні рішення.
Фото із засідання колегії.


Тетяна Войтенко, прес-служба Держекоінспекції у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини