Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:22:40

У грудні через порушення природоохоронного законодавства припинено діяльність 9 підприємств на Чернігівщині

10.01.2013   12:06

За порушення природоохоронного законодавства у грудні Держекоінспекцією у Чернігівській області тимчасово призупинено виробничу діяльність 9-ти об’єктів:

– Експлуатацію котла на твердому паливі КСТГ-50 для опалення адмінбудівлі, зварювального поста сільськогосподарського виробничого кооперативу “Полісся”;
– Діяльність стаціонарного джерела викидів забруднюючих речовин в атмосфе6рне повітря (сушарка М-819) СТОВ “Богданівське”;
– Діяльність автозаправної станції ТОВ “Саксесс”;
– Діяльність установки по утилізації ртутьвмістних ламп ПАТ “Чернігівське Хімволокно”;
– Діяльність стаціонарних джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря (котел на твердому паливі, повітронагрівачі рідкопаливні марки Master WA33 (2 шт.), апарат зварювальний) ТОВ “Підприємство “Енергія”;
– Діяльність ТОВ “Підприємство “Енергія”;
– Діяльність ТОВ “Едванс”;
– Діяльність, яка призводить до утворення відходів, ТОВ ім. Попудренко;
– Діяльність, яка призводить до утворення відходів Прилуцької філії ПАТ “Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту”.

Підприємствами та організаціями порушено вимоги Законів України “Про охорону навколишнього природного середовища”, “Про охорону атмосферного повітря”, “Про ліцензування певних видів господарської діяльності” та “Про відходи”. Рішення щодо відновлення діяльності можуть бути прийняті за умови усунення порушень чинного природоохоронного законодавства.

За поточний період Державними інспекторами відділу екологічного та радіологічного контролю на митній території Чернігівської області перевірено 7904 одиниці пересувних транспортних засобів та 2934 вагони.

Здійснено екологічний контроль 15227,6 тон вантажів та радіологічний контроль 273525,4 тон вантажів.

Тетяна Войтенко,
головний спеціаліст у зв’язках
з громадськістю та ЗМІ
Держекоінспекції
у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.