Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:15:37

У Чернігові п’яного відпочивальника вгамовував наряд УДСО

09.01.2013   12:29Агенцiя

Під час Різдвяних свят збільшувалася тенденція до відвідання міських кафе, клубів та різних громадських закладів.

Люди намагалися відпочивати в святкові дні, відволіктись від рутинних турбот. Але траплялося, що на заваді відпочинку стояли сп'янілі особи, котрі, перекинувши зайву чарчину, шукали лиха на свою голову. Так сталося й нещодавно в обласному центрі.

В Різдвяну ніч на пульт  централізованого спостереження надійшов виклик від адміністратора одного з арт-клубів міста. Об’єкт знаходиться під охороною Державної служби охорони при УМВС, тож за лічені хвилини наряд  був за місцем виклику.

— Вже на місці було з’ясовано, що, перебуваючи в нетверезому стані, сорокарічний чоловік порушував громадський порядок та спокій відпочиваючих, зокрема, розбив вхідні двері, брутально лаявся та чіплявся до людей, — розповідає начальник Управління Державної служби охорони при УМВС полковник міліції Іван Списовський. — На вимогу працівників міліції припинити протиправні діяння правопорушник не тільки не реагував, а навіть став чинити супротив та погрожувати розправою. Тож щоб заспокоїти «буйного відпочивальника» правоохоронцям довелося застосувати заходи фізичного впливу та кайданки.

Затриманий був доставлений  на експертизу для з’ясування на стан алкогольного сп’яніння до медичного закладу, а затим для подальшої перевірки — до Деснянського відділу міліції. Але й там цей чоловік вів себе зухвало, брутально лаявся та погрожував міліціонерам фізичною розправою.

Ось що зробило з людиною надмірно випите спиртне. За свої ж хуліганські дії тепер йому доведеться відповідати перед Законом.

УДСО при УМВС України В Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини