Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 16 вересня, 21:59:31

Реалізація ветеранської політики на Чернігівщині: функціонування окремих структурних підрозділів та їх проблематика

29.07.2024   17:51Агенцiя

На виконання Постанови КМУ від 11 липня 2023 року № 702 у Чернігівській ОДА створено структурний підрозділ з питань реалізації ветеранської політики в області – Відділ з питань ветеранської політики, який почав функціонувати з 1 травня цього року. Такі ж відділи створені у кожному районі області.

Про це розповів сьогодні заступник голови ОДА Іван Ващенко під час онлайн-засідання Координаційного штабу з питань реалізації ветеранської політики та запровадження відповідної регіональної інфраструктури.

    «Наразі майже у всіх районних Відділах вже призначені працівники на посадах головних або провідних спеціалістів. Лише одна – Прилуцька РДА – без фактично працевлаштованих осіб. Вакантними є й посади керівників у всіх Відділах з питань ветеранської політики РДА. Існують складнощі з призначенням керівного складу швидко, оскільки довго треба чекати відповідей по спецперевірці від НАЗК», – зазначив Іван Ващенко та додав, що серед проблемних питань також – недостатнє кадрове забезпечення профільними спеціалістами та низький рівень заробітних плат.

Відповідальні особи з питань ветеранської політики визначені й на рівні громад. Це працівники ЦНАПів, відділів соціальних служб, центру надання соціальних послуг та інші.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

У Прилуках поліцейські викрили чоловіка, який незаконно отримав лікарські наркотичні засоби на 500 тисяч гривень для подальшого збуту 11:50

Співробітники відділу кримінальної поліції встановили схему, за якою 34-річний місцевий мешканець систематично здобував «товар» для наркоторгівлі. Впродовж 2021-2023 років зловмисник отримав у медзакладах майже 500 блістерів обмежених в обігу таблеток метадону.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:47

Протягом минулої доби зареєстровано 79 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 4 дорожньо-транспортні пригоди та 74 пожежі. Внаслідок цих подій 5 осіб постраждали.

На Чернігівщині браконьєр за допомогою електроструму наловив 83 кг риби на понад 180 тис.грн 11:15

15 вересня 2024 року Чернігівським рибоохоронним патрулем під час проведення рибоохоронного рейду на водоймах Прилуцького району викрито грубе порушення Правил рибальства.

“Rock залежність” у філармонійному центрі 09:13

Зануритися в море енергії та драйву рок-концерту, де потужні гітарні рифи поєднуються з пристрасними звуками рояля, віолончелі, скрипки, запросили чернігівських глядачів учасники харківського проєкту “Rock залежність”.

Виключення з реєстру єдиного податку за порушення умов діяльності 09:07

Щодо анулювання реєстрації платника єдиного податку шляхом виключення з реєстру платників єдиного податку за рішенням контролюючого органу у разі не виконання обов’язку щодо виключення заборонених видів діяльності або переходу на сплату інших податків і зборів

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини