Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 8 вересня, 02:27:21

«Легкий заробіток в Інтернеті»: поліція Чернігівщини застерігає громадян від шахрайських схем

24.07.2024   12:21Агенцiя

Поліція закликає громадян не довіряти заманливим оголошенням в інтернеті про «легкий заробіток». Ставтесь уважно та критично до будь-яких подібних пропозицій миттєвого отримання прибутку.

 Ніколи не виконуйте вказівок незнайомих осіб, які спонукають переказати кошти під приводом швидкого та заманливого заробітку.

Вчора до поліції звернулась 36-річна мешканка Прилук із повідомленням, що її ошукали. Нещодавно вона погодилась на онлайн заробіток в інтернеті, який полягав у виконанні певних «простих завдань за винагороду».

Заявниця виконала вимогу перерахувати на вказаний картковий рахунок близько 16 тисяч гривень. За ці гроші вона мала отримати комплект завдань, за виконання яких розраховувала заробити значно більшу суму. Натомість їй запропонували вкласти ще більше грошей. Жінка зрозуміла, що її ошукали, і одразу звернулась по допомогу до поліції.

Поліція Чернігівщини закликає громадян максимально критично ставитися до будь-яких пропозицій швидкого та легкого заробітку. Особливо якщо це пов’язано з видами фінансової активності, якою ви раніше ніколи не займалися.

Ніколи не виконуйте вказівок незнайомих осіб, які пов’язані з переведенням коштів.

Останні новини Чернігівщини

Прилуцькі поліцейські розшукали трьох зниклих дітей у Київській області 17:51

Усю ніч співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлювали місце знаходження двох хлопчиків 12 та 8 років та 10- річної дівчики, які зникли ввечері. Дітей знайшли на світанку у сусідній області живими та неушкодженими.

Верстатник, слюсар, водій … Жінки Чернігівщини освоюють чоловічі професії 17:40

Таку тенденцію останнім часом спостерігають у службі зайнятості. На початок вересня на Чернігівщині налічувалось близько 5 тисяч офіційних безробітних (4,8 тис.), серед яких майже 80 % жінок.

“Українське сценічне вбрання. Смарагдова віднова” 12:17

Всіх, хто цікавиться історією української культури — у широкому розумінні — 5 вересня 2024 року запросили до мистецької дискусії Академічний ансамбль пісні і танцю “Сіверські клейноди” та балетмейстер, дослідник-етнограф, автор серії книг про історію народного танцю і костюму Костянтин Богомаз.

Складні часи вимагаються рішучих дій: як розвивається бізнес на Прилуччині 10:10

Наразі весь бізнес Чернігівщини – прикордонного деокупованого регіону – переживає не найкращі часи. Прилуцький район – не виняток з-поміж п’яти, адже будь-який розвиток потребує інвестицій, іншими словами – надто ризикових рішень під час війни.

 Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань

Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань 10:09

305 медиків з 28 центрів первинної медико-санітарної допомоги, що обслуговують мешканців 49 територіальних громад Чернігівщини, пройшли навчальну програму з профілактики та раннього виявлення раку.