Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 16 вересня, 22:04:12

З 23 липня у Чернігові почне курсувати тролейбусний маршрут №1 «Діагностичний центр – мікрорайон «Шерстянка»

19.07.2024   10:28Агенцiя

– 23 липня – історична подія в житті нашого міста. На Шерстянку поїде тролейбус із автономний запасом ходу. Так говорить про старт роботи нового тролейбусного маршруту №1 «Діагностичний центр – мікрорайон «Шерстянка» в. о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

У Чернігові розширюється тролейбусна мережа. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Останні підготовчі роботи зараз на фінальному етапі, про що доповідали їх виконавці – керівники комунальних підприємств на загальноміській нараді 16 липня.

Зокрема, прозвучало і чому на запуск маршруту знадобився тривалий час. Адже крім придбання чотирьох тролейбусів із автономним запасом ходу, які надаватимуть тут послуги громадських перевезень, потрібно було виконати низку й інших робіт: погодити схему руху з патрульною поліцією, встановити дорожні знаки та облаштувати місця посадки/висадки пасажирів.  

    – Причина була в тому, що не було зупинок та схеми руху, яку через новизну маршруту довелося довго погоджувати з патрульною поліцією. Минулого тижня мені доповіли, що вже всі документи погоджені. Треба тепер завершити роботи зі встановлення дорожніх знаків та облаштування місць посадки/висадки пасажирів.

    23 числа запускаємо і, я повторюсь, насправді для Чернігова це історичний день, – говорить Олександр Ломако.

На цьому маршруті працюватимуть тролейбуси з автономним запасом ходу. Чотири машини придбали коштом міського бюджету у місцевого виробника. А також автобуси КП «ЧТУ».

 

Схема руху тролейбусного маршруту №1 «Діагностичний центр – мікрорайон «Шерстянка»

Від кінцевої зупинки «Діагностичний центр»: вул. Шевченка, вул. В. Тарновського, вул. Гетьмана Полуботка, вул. П’ятницька, вул. Київська, вул. І. Мазепи, вул. Любецька, вул. Ріпкинська, вул. Тероборони, вул. Дніпровська, вул. Попова, вул. Ціолковського, вул. Д. Самоквасова, вул. Текстильників до кінцевої зупинки «Мікрорайон Шерстянка» в прямому напрямку.

Та в зворотному напрямку: від кінцевої зупинки «Мікрорайон Шерстянка»: вул. Попова, вул. Дніпровська, вул. Тероборони, вул. Ріпкинська, вул. Любецька, вул. І. Мазепи, просп. Миру, просп. Перемоги, вул. О. Молодчого, вул. Шевченка до кінцевої зупинки «Діагностичний центр».


Пресслужба Чернігівської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

У Прилуках поліцейські викрили чоловіка, який незаконно отримав лікарські наркотичні засоби на 500 тисяч гривень для подальшого збуту 11:50

Співробітники відділу кримінальної поліції встановили схему, за якою 34-річний місцевий мешканець систематично здобував «товар» для наркоторгівлі. Впродовж 2021-2023 років зловмисник отримав у медзакладах майже 500 блістерів обмежених в обігу таблеток метадону.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:47

Протягом минулої доби зареєстровано 79 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 4 дорожньо-транспортні пригоди та 74 пожежі. Внаслідок цих подій 5 осіб постраждали.

На Чернігівщині браконьєр за допомогою електроструму наловив 83 кг риби на понад 180 тис.грн 11:15

15 вересня 2024 року Чернігівським рибоохоронним патрулем під час проведення рибоохоронного рейду на водоймах Прилуцького району викрито грубе порушення Правил рибальства.

“Rock залежність” у філармонійному центрі 09:13

Зануритися в море енергії та драйву рок-концерту, де потужні гітарні рифи поєднуються з пристрасними звуками рояля, віолончелі, скрипки, запросили чернігівських глядачів учасники харківського проєкту “Rock залежність”.

Виключення з реєстру єдиного податку за порушення умов діяльності 09:07

Щодо анулювання реєстрації платника єдиного податку шляхом виключення з реєстру платників єдиного податку за рішенням контролюючого органу у разі не виконання обов’язку щодо виключення заборонених видів діяльності або переходу на сплату інших податків і зборів

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини