Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 16 вересня, 22:03:11

У Чернігові поліцейські викрили злочинну групу «наркозакладчиків»

18.07.2024   14:45Агенцiя

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю поліції Чернігівщини відстежили та перекрили канал систематичного надходження в обласний центр значних партій психотропних речовин, які в подальшому збувалися вроздріб шляхом «закладок».

Основну фігурантку поліцейські затримали до ізолятора тимчасового тримання.у чернігові поліцейські викрили злочинну групу «наркозакладчиків»

В процесі оперативної роботи з встановлення та перекриття каналів надходження наркотичних та психотропних речовин у Чернігівську область, поліцейські управління боротьби з наркозлочинністю отримали інформацію про налагоджену протиправну діяльність групи місцевих мешканців.

Під час реалізації оперативної інформації поліцейські зупинили молоду пару чернігівців в момент отримання поштового відправлення із забороненим «товаром». На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції.

При огляді вмісту посилки поліцейські виявили та вилучили два пакети з кристалоподібною сипучою речовиною, зовні схожою на особливо небезпечну психотропну речовину «солі Альфа-PVP». Загальна вага наркотику перевищила 500 грамів. Його вартість за цінами «чорного» ринку сягає близько чверть мільйона гривень.

Надалі правоохоронці із залученням кінолога обласної поліції зі службовою собакою провели невідкладний обшук у помешканні викритих наркоділків. В результаті слідчої дії вилучено ще понад 120 грамів речовини, схожої на «Альфа-PVP».

Частина цього товару була вже розфасована та повністю підготовлена до збуту шляхом «закладок». Також поліцейські вилучили комплект засобів для фасування та пакування забороненого «товару», блокнот з чорновими записами, низку інших доказів протиправної діяльності зловмисників.

Все вилучене направлено на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали 30-річну організаторку каналу постачання наркотиків у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисницю поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.2 статті 307 Кримінального процесуального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Максимальна її санкція – до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

У Прилуках поліцейські викрили чоловіка, який незаконно отримав лікарські наркотичні засоби на 500 тисяч гривень для подальшого збуту 11:50

Співробітники відділу кримінальної поліції встановили схему, за якою 34-річний місцевий мешканець систематично здобував «товар» для наркоторгівлі. Впродовж 2021-2023 років зловмисник отримав у медзакладах майже 500 блістерів обмежених в обігу таблеток метадону.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:47

Протягом минулої доби зареєстровано 79 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 4 дорожньо-транспортні пригоди та 74 пожежі. Внаслідок цих подій 5 осіб постраждали.

На Чернігівщині браконьєр за допомогою електроструму наловив 83 кг риби на понад 180 тис.грн 11:15

15 вересня 2024 року Чернігівським рибоохоронним патрулем під час проведення рибоохоронного рейду на водоймах Прилуцького району викрито грубе порушення Правил рибальства.

“Rock залежність” у філармонійному центрі 09:13

Зануритися в море енергії та драйву рок-концерту, де потужні гітарні рифи поєднуються з пристрасними звуками рояля, віолончелі, скрипки, запросили чернігівських глядачів учасники харківського проєкту “Rock залежність”.

Виключення з реєстру єдиного податку за порушення умов діяльності 09:07

Щодо анулювання реєстрації платника єдиного податку шляхом виключення з реєстру платників єдиного податку за рішенням контролюючого органу у разі не виконання обов’язку щодо виключення заборонених видів діяльності або переходу на сплату інших податків і зборів

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини