Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 5 липня, 19:17:35

Рятувальники Чернігівщини 7 разів залучалися до ліквідації пожеж

03.07.2024   10:58Агенцiя

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 7 пожеж, з яких: 4 у житловому секторі та 3 у природних екологічних системах.

Причини: потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

У зв’язку з цим, рятувальники вкотре закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті та під час відпочинку на природі!

Останні новини Чернігівщини

Апеляційним судом підтверджено законність вироку стосовно двох військовослужбовців рф, які катували цивільного 16:21

За принципової позиції прокурорів Чернігівської обласної прокуратури апеляційним судом відмовлено в задоволенні апеляційної скарги сторони захисту та залишено без змін вирок Чернігівського районного суду, яким визнано винними у порушенні законів та звичаїв війни двох військовослужбовців рф. Їх засуджено до 11 років позбавлення волі.

"єВідновлення" у прикордонні та розвиток послуг для ветеранів: Іван Ващенко відвідав Сновську громаду 15:20

Сновська громада в Корюківському районі найбільше потерпає від обстрілів ворога. Деякі села не мають жодної неушкодженої домівки.

Прогноз пожежної небезпеки 14:38

За даними Чернігівського обласного Центру з гідрометеорології з 06 по 08 липня в лісах області очікується пожежна небезпека 5 класу (надзвичайна пожежна небезпека).

Підтримка сімей загиблих воїнів і чернігівців, у яких пошкоджене житло: виконком погодив виплати 14:16

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 4 липня погодив чергові виплати в рамках міських соціальних Програм, що направлені на підтримку чернігівців, які є членами сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, та у яких пошкоджене житло внаслідок російської військової агресії.

Незаконно заволоділи гектарами землі: на Чернігівщині поліцейські припинили діяльність організованого злочинного угруповання 13:15

Слідчі Прилуцького райвідділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури та Чернігівської обласної прокуратури спільно з СБУ в Чернігівській області повідомили про підозру членам злочинного угруповання, які створили схему з привласнення земель.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини