Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 5 липня, 16:55:04

Прилуцькі поліцейські затримали водія автомобіля, який збив дитину та втік з місця події

02.07.2024   12:10Агенцiя

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції упродовж кількох годин розшукали та затримали водія автомобіля, який причетний до скоєння смертельної ДТП.

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Вчора близько 22-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Тростянець Прилуцького району водій легкового автомобіля на вулиці збив дитину та втік. На жаль, від отриманих тілесних ушкоджень 3-річний хлопчик загинув.

На місце події негайно прибули співробітники відділу кримінальної поліції, група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Прилуцького райвідділу поліції та слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції.

Поліцейські упродовж декількох годин встановили особу причетного до ДТП та його місцезнаходження. Ним виявився 21-річний мешканець одного з сіл Прилуцького району.

Усвідомлюючи тяжкість скоєного, водій переховувався у підвалі покинутого будинку. Там його в результаті негайних оперативно-розшукових заходів і виявили співробітники кримінальної поліції та відділу реагування патрульної поліції Прилуцького райвідділу.

Легковик з характерними для ДТП пошкодженнями поліцейські також відшукали: його зловмисник відігнав у лісосмугу за селом.

Поліцейські затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Автомобіль вилучено.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Апеляційним судом підтверджено законність вироку стосовно двох військовослужбовців рф, які катували цивільного 16:21

За принципової позиції прокурорів Чернігівської обласної прокуратури апеляційним судом відмовлено в задоволенні апеляційної скарги сторони захисту та залишено без змін вирок Чернігівського районного суду, яким визнано винними у порушенні законів та звичаїв війни двох військовослужбовців рф. Їх засуджено до 11 років позбавлення волі.

"єВідновлення" у прикордонні та розвиток послуг для ветеранів: Іван Ващенко відвідав Сновську громаду 15:20

Сновська громада в Корюківському районі найбільше потерпає від обстрілів ворога. Деякі села не мають жодної неушкодженої домівки.

Прогноз пожежної небезпеки 14:38

За даними Чернігівського обласного Центру з гідрометеорології з 06 по 08 липня в лісах області очікується пожежна небезпека 5 класу (надзвичайна пожежна небезпека).

Підтримка сімей загиблих воїнів і чернігівців, у яких пошкоджене житло: виконком погодив виплати 14:16

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 4 липня погодив чергові виплати в рамках міських соціальних Програм, що направлені на підтримку чернігівців, які є членами сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, та у яких пошкоджене житло внаслідок російської військової агресії.

Незаконно заволоділи гектарами землі: на Чернігівщині поліцейські припинили діяльність організованого злочинного угруповання 13:15

Слідчі Прилуцького райвідділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури та Чернігівської обласної прокуратури спільно з СБУ в Чернігівській області повідомили про підозру членам злочинного угруповання, які створили схему з привласнення земель.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини