Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 1 липня, 11:09:25

Перекривається рух автотранспорту на ділянці вулиці Мартина Небаби

28.06.2024   09:24Агенцiя

З 14.00 год 27 червня по 20.00 год. 2 липня 2024 року перекривається рух автотранспорту на ділянці вулиці Мартина Небаби від проспекту Миру до вулиці Прокоповича. Відповідний дозвіл затверджений рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради 27 червня.

Перекриття руху здійснюється з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій при проведенні ремонтних робіт на об'єктах вулично-дорожньої мережі міста.


Пресслужба Чернігівької міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

Поліція застерігає громадян від шахрайської схеми «друг просить у борг» 10:42

Якщо вам надходить повідомлення або дзвінок від знайомого чи друга «Привіт! Позич, будь ласка, гроші» - перш ніж допомогти, переконайтеся, що це не шахрай, який видає себе за вашого товариша.

У День Конституції України на Чернігівщині відкрили Спасо-Преображенський собор 10:11

28 червня наша держава відзначає 28-му річницю Конституції України. З цієї нагоди у Чернігові відбулися урочистості. Зокрема – відкриття Спасо-Преображенського собору, який, допоки відбуватиметься реставрація, працюватиме як музей.

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 30 червня по 8:00 01 липня 2024 року 09:52

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 5 пожеж. Внаслідок цих подій постраждали 10 осіб.

Поліція Чернігівщини повідомила про підозру членам злочинної групи «чорних лісорубів» за масштабні порубки деревини на десятки мільйонів гривень 09:21

Слідчі обласної поліції спільно з оперативниками карного розшуку за процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури викрили членів злочинної групи, які підозрюються у систематичних незаконних порубках лісу в Ніжинському районі.

Чернігівські поліцейські викрили шахрая, що торгував неіснуючим товаром – музичними інструментами 08:59

Оперативники Чернігівського райуправління поліції викрили місцевого мешканця, який ошукав десятьох громадян на продажі щипкового музичного інструменту – дримби.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини