Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 26 червня, 12:48:43

До суду скеровано обвинувальний акт відносно мешканця одного з сіл Чернігівського району та області запорушення правил безпеки дорожнього руху

13.06.2024   15:02Агенцiя

Прокурором Чернігівськоїокружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно жителя одного з сіл Чернігівського району та області запорушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження (ч.2 ст.286 КК України).

Прокуратурою висунуто обвинувачення 23-річному чоловіку, який в жовтні 2023 року, керуючи автомобілем марки «BMW 520», значно перевищив дозволену в населеному пункті швидкість руху, внаслідок чого втратив контроль над автомобілем, що призвело до його зіткнення із залізобетонною опорою повітряної лінії електропередач, розміщеної на розділювальній смузі поблизу зупинки громадського транспорту по вул.Івана Мазепи у м.Чернігові.
В результаті вказаної ДТП пасажир автомобіля отримала тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння.

Довідково: санкція ч.2 ст.286 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років позбавлення волі.

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури
 

Останні новини Чернігівщини

Електронний військово-обліковий документ: отримуйте в ЦНАПі за 15 хвилин

Електронний військово-обліковий документ: отримуйте в ЦНАПі за 15 хвилин 12:38

З учорашнього дня українці після уточнення облікових даних у ЦНАПі можуть отримати електронний військово-обліковий документ із QR-кодом.

росіяни атакували село на прикордонні Чернігівщини: поліція документує наслідки влучань 12:21

Сьогодні російська армія вкотре атакувала мирне населення Городнянської громади Чернігівського району. Під ударом опинилися житлові будинки мирних громадян. На щастя, люди не постраждали.

На Чернігівщині поліцейські викрили злочинну групу на чолі зі «смотрящим за Ніжином» 10:03

Слідчі обласної поліції Чернігівщини спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань припинили багатовекторну протиправну діяльність групи осіб, яка у Ніжині охопила злочинним впливом низку кримінальних сфер, у тому числі і функціонування підпільного казино.

Регіональний офіс «Зроблено в Україні»: консультації фахівців 09:57

Карина Подосінова, директорка ТОВ «Акаунт сервіс плюс», що спеціалізується на наданні бухгалтерських послуг, звернулася до регіонального офісу «Зроблено в Україні» за консультацією.

Обмін досвідом та спільні дії у сфері цивільного захисту: на Чернігівщині відбувся міжрегіональний круглий стіл 09:54

В умовах збройного конфлікту всі цивільні мають бути захищені. Над цим питанням у різних країнах світу, Україні зокрема, працює міжнародна організація CIVIC (Center for civilians in conflict), яка провела тематичний круглий стіл у Чернігові 25 червня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини