Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:23:57

У Мені горіли Троїцький базар і “Добриня”

25.12.2012   13:49Агенцiя

19.12.2012 року надійшло повідомлення з міської ради про те, що в Мені по вул. Чехова зникла кришка каналізаційного люку.

22.12.2012 року сталося загорання жилого будинку в с. Стольне. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні.

22.12.2012 року надійшло повідомлення про те, що в смт Березна під час розпиття спиртних напоїв у жителя Архангельської області зник мобільний телефон, який знаходився в його кишені. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що дану крадіжку скоїла жителька смт Березна.

23.12.2012 року надійшло повідомлення від жительки м. Мена про те, що в неї на базарі в м. Мена зник гаманець, в якому були гроші та банківська картка.

24.12.2012 року через коротке замикання сталося загорання електрощитової на Троїцькому базарі м. Мена.

25.12.2012 року через коротке замикання електропроводки сталося загорання кафе “Добриня” м. Мена. Вогнем пошкоджено частково стіни та дах приміщенні.

По всіх вказаних вище фактах проводиться подальша перевірка.


Інформація райвідділу УМВС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини