Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:17:30

Олімпійські лижі біатлоніста Артема Прими стали лотом нового благодійного аукціону Суспільне Чернігів

09.11.2022   15:13Агенцiя

8 жовтня о 12:00 стартував ще один, вже четвертий за ліком, благодійний аукціон Суспільне Чернігів спільно із фондом «Це моє місто».

Ексклюзивний лот — особисті лижі чемпіона Європи та багаторазового учасника Олімпійських ігор, біатлоніста Артема Прими з його автографом. Саме на цих лижах спортсмен брав участь в Олімпійських іграх – 2022 у Пекіні. Ці унікальні лижі Rossignol не можна придбати в магазинах, адже Артем їх отримав, маючи спеціальний контракт з цим виробником.

Власником ексклюзивних лиж від Артема Прими стане той, хто запропонує найбільшу суму та сплатить її після завершення аукціону. Стартова ціна — 30 000 гривень.

Ставки можна робити у коментарях до допису на фейсбук-сторінці Суспільне Чернігів. Переможця аукціону буде визначено 14 листопада о 12:00.

Підтримуйте ЗСУ та отримуйте унікальні професійні лижі з підписом багаторазового учасника Олімпійських ігор: зібрані кошти підуть на потреби чернігівських підрозділів, які перебувають безпосередньо на передовій або готуються до виїзду на «нуль».
 
Загалом, це вже четвертий благодійний аукціон команди Суспільне Чернігів. Раніше вдалося продати прапори Чернігова та області із підписом Президента України, частину кабіни російського СУ-34 та прапор України, підписаний Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним. У підсумку передали на потреби ЗСУ 372 тисячі 43 гривні.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини