Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:33:09

Президент ПФЛ побывал в гостях у Десны

27.11.2012   13:13Агенцiя

Футбольний клуб з Чернігова завершив виступи в осінній частині чемпіонату з 13-бальним відривом від своїх переслідувачів: із двадцяти ігор в активі команди 14 перемог, шість нічиїх та жодної поразки.

Мілетій Бальчос

Мілетій Бальчос

В останньому турі чернігівці провели матч із стрийською “Скалою”, у якому одержали перемогу, завершивши першу половину чемпіонату у якості одноосібного лідера групи “А” другої ліги. На матчі був присутній президент ПФЛ Мілетій Бальчос.

“Незважаючи на доволі високі результати, що їх демонструє “Десна” цього сезону, тамтешня ситуація не надто відрізняється від тієї, що наразі спостерігається у більшості клубів ПФЛ. На жаль, ФК “Десна” не має у своєму активі вільних коштів на здійснення робіт з реконструкції стадіонних об’єктів, тому клубна інфраструктура розвивається за підтримки державної служби з питань молоді та спорту.

Наразі проведено ремонт підтрибунних приміщень, у яких розташовані два зали, де тренуються учні дитячо-юнацької школи. На території стадіону завершується будівництво тренувального поля 60х40 зі штучним покривом.

Окрім цього, у планах – реконструкція футбольного поля для проведення матчів основної команди, а також східної трибуни: у бюджеті передбачено 8 мільйонів гривень на заміну дерев’яних лав пластиковими сидіннями та встановлення покрівель над трибунами. Варто зазначити, що на стадіоні ім. Гагаріна проводить свої матчі жіноча збірна з футболу, а навчально-тренувальний комплекс є базовим для національної збірної з важкої атлетики.

Висновок: у Чернігові створюються всі умови для розвитку як футболу, так і інших видів спорту. Тобто, за темпами розвитку інфраструктури, спортивним результатом команди за підсумками осінньої частини чемпіонату, клуб має всі передумови для реалізації своїх планів”, зазначив Мілетій Бальчос.

http://pfl.ua/football_news.php?readmore=6370

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.