Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:21:04

Команда "Кудрівка-2" - чемпіон Чернігівщини з футболу

25.11.2021   08:21Агенцiя

У Чернігівській області завершилась фінальна частина чемпіонату області серед аматорів-футболістів. У цьому чемпіонаті, що проходив у два етапи, брали участь 12 команд футболістів-аматорів.

Перший етап чемпіонату – змагання двох груп, що були розподілені за територіальним принципом. До фіналу за підсумками змагань потрапили по 4 команди з групи разом з балами, що були набрані в матчах з командами-фіналістами.

Кудрівка-2 стала новим чемпіоном області

Якщо говорити про те, хто показав найкращі показники під час зональних змагань, то це команда «Кудрівка-2», яка продовжує боротися в чемпіонаті країни серед футболістів-аматорів. У фіналі чемпіонату команда знову показала, що варта бути чемпіоном – під час змагань вона успішно здолала своїх суперників, окрім першої команди. В поєдинках, в яких «Кудрівка-2» не перемогла, перемога була за «Кудрівкою», що виграла з рахунком 2:1 та 4:2. Але під час проведення цих матчів в складі команди не було основних гравців.

Шість інших матчів «Кудрівка-2» впевнено перемогла опонентів, не залишивши їм жодних шансів на перемогу. Загалом під час фіналу гравці команди забили цим суперникам 35 голів та пропустили усього 4. «Кудрівка-2» перемогла ФК «Корюківка» (11:0, 3:2), ФК «Ріпки» (4:2, 6:0) та СК «Мена» (5:0, 6:0). Загалом команда набрала 34 очка в заліку, а найближчий конкурент «Прогрес» (Остапівка) має на 8 очок менше. Чемпіонат Чернігівської області скінчився, а команда «Кудрівка-2» має не тільки Кубок області, але й медалі чемпіонів.

Цікаві факти та статистика

Під час чемпіонату області гравцям «Кудрівки-2» не раз доводилося стикатися з сильними суперниками, наприклад, з ФК «Прогрес» (село Остапівка Варвинської громади), але кудрівчани змогли знайти сили та здобути перемогу, заливши «Прогресу» друге місце. Бронзовими призерами чемпіонату стали гравці ФК «Голд Нафта» із Бахмача, що мають 23 очки в загальному заліку. В цьому році володар минулорічного Суперкубку СК «Мена» займає п’яту позицію, а на останньому місці НФК «Фенікс-Ніжин» (вони мають єдину перемогу та три очки в заліку). Повна таблиця чемпіонату тут: https://kudrivka.com.ua/table/chempionat-chernigivskoi-oblasti-2021-vishha-liga/.

Цікавий факт: найкращий бомбардир цьогорічного чемпіонату області – Назар Волошин з «Кудрівки-2» зміг забити 27 голів, що більше ніж деякі команди загалом. Якщо проаналізувати цьогорічний чемпіонат області, то він був дуже цікавим, бо кожен матч викликав бурю емоцій і серед гравців, і на трибунах.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини