Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:41:11

Десна - Верес 0:4

30.08.2021   11:25Агенцiя

29 серпня чернігівська "Десна" приймала на своєму полі рівненський "Верес".

Як повідомляє football.ua, у підопічних Олександра Рябоконя гра не пішла вже з перших хвилин, коли перші спроби "сіверян" завантажити м'яч в чужу гру були досить легко відкинуті суперниками. Але при цьому господарям так і не вдалося зберегти за собою контроль м'яча в центральній зоні. Ми вже звикли до вертикальної манері гри "червоно-чорних" в атаці за попередні поєдинки, але в звітному матчі "Верес" геть відмовився від такої моделі ведення наступів, разом чого ми побачили багато дрібного пасу навіть у чужій штрафній.

При цьому, істотну підтримку гостям надав швидкий забитий м'яч. Вже на четвертій хвилині простріл Солдата з правого флангу не був завершений ударом в дотик на ближній штанзі зусиллями Сергійчука, але до дальній стійці вчасно нагодився Немчанінов, і вже потім зумів втиснути м'яч між нею і голкіпером.

Досить багато місцевої публіки прийшло підтримати Десну в цій грі, тому невдоволення фанатів було цілком зрозуміло - команда починала в звичному для неї стилі, але фактично розсипалася ще до перерви. З іншого боку, опоненти просто не знали пощади, і карали чернігівчан навіть за найменші помилки в обороні. Наприклад, в середині першого тайму звичайна подача кутового з лівого флангу на дальню штангу завершилася втратою концентрації з боку оборони, і досить красивим голом п'ятою у дотик від Сергійчука.

Ще через десять хвилин форвард вже створював момент для партнера по команді своїм ривком повз Цимбалюка на правому фланзі атаки, після якого Геннадій Пасіч в дальній стороні штрафним на замаху спритно прибрав опонента, і пробив під голкіпером. Голи сипалися на футболістів Рябоконя, але вони абсолютно не мали уявлення про те, звідки може прилетіти наступний удар.

А він таки прилетів! Уже в компенсований час Сергійчук доборовся в центрі чужого штрафного до моменту удару йому по ногах в підкаті від Селіна, після чого відразу ж відправився на газон, а Кльоц з усієї сили пробив у лівий верхній кут з призначеного пенальті. Це був вибуховий тайм, але обстановка над стадіоном була такою, ніби ми ще не все побачили в цей вечір.

Всі ставки були кинуті на стартову чверть години другого тайму. Якби Десна зуміла забити в цей проміжок часу, ми б могли далі будувати якісь припущення про можливе порятунок гри з її боку. На ділі ж вийшло зовсім інакше. "Сіверяни" продовжували наполягати на контролі м'яча. За такою схемою гра тривала аж до останніх секунд, тому чернігівці програли абсолютно обгрунтовано.

У наступному турі чернігівська Десна відправиться на гостьовий поєдинок проти полтавської Ворскли, а рівненський Верес буде приймати ПФК Львів.

Десна - Верес 0:4
Голи: Немчанінов, 4, Сергійчук, 25, Г. Пасіч, 35, Кльоц, 45 + 1 (пен.)

Десна: Литовка - Сафронов (Арвеладзе, 46), Цимбалюк, Селін - Калитвинцев (Волошин, 74), Домбровський, Завійський, Картушов - Тотовіцкій (Дегтярьов, 82), Болбат (Безбородько, 46) - Будковський (Шевцов, 74).

Верес: Когут - Солдат, Мірошник, Гончаренко, Немчанінов - Кльоц (Полюлях, 68), Кучеров (Петько, 77) - Е. Пасіч, Панасенко (Тимофієнко, 82), Г. Пасіч - Сергійчук (Гечев, 82).

Попередження: Сафронов, Селін, Завійський - Г. Пасіч, Кучеров, Гечев.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини