Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:12:48

Дмитро Митрофанов успішно захистив титул Чемпіона WBO Oriental

19.07.2021   08:22Агенцiя

У головному поєдинку вечора боксу компанії братів Кличків "K2 Promotions" в ACCO International Дмитро Митрофанов (11-0-1, 5 КО) успішно захистив титул Чемпіона WBO Oriental у першій середній вазі, перемігши у нелегкому протистоянні Ріллівана Бабатунде (13-1, 8 КО) з Нігерії одноголосним рішенням суддів. Рахунок суддівських записок після завершення 10 раунду: 99-91, 98-92, 99-90.

"Було дуже складно. Перший захист. Дуже велике хвилювання. Минуло півроку після мого чемпіонського бою, де я завоював цей титул. Вага далася легше, тому що літо, є тренер, є дієтолог. Завдання було менше пропустити, більше нанести ударів, щоб він швидше завершив бій", - відмітив Дмитро Митрофанов в ефірі Megogo після своєї перемоги.

"Удари у Бабатунде важчі, ніж у мого попереднього суперника. Байфілд бив набагато легше, просто викидав руки, стискав кулак. Рілліван вкладався в удари, і щось долітало".

"Далі думаю про чемпіонський бій за оригінальний титул WBO, це задача мого промоутера Олександра Красюка. Сподіваюся, що в найближчому майбутньому мої мрії здійсняться. Я впевнений в своїх силах, в своїх можливостях. Іду далі, щоб стати Чемпіоном світу серед професіоналів", - заявив Дмитро.

Цього вечора у Дмитра була шалена підтримка в залі, особливу атмосферу створювали вболівальники з рідного Чернігова.

"Хотів подякувати своїм близьким, своїм друзям, моїй коханій дружині, які приїхали та підтримали мене. Я все чув. Їх підтримка допомагала мені в цьому поєдинку знаходити сили, доставати десь з резерву, щоб атакувати суперника".

В андеркарді боксерського шоу K2 Promotions Василь "Рудий лев" Чеботар (9-0-0, 3 КО) одержав перемогу над Елдорбеком Саідовим (5-6-2, 3 КО) з Узбекистану одноголосним рішенням суддів.

Хасан Байсангуров (21-1-0, 11 КО) зупинив боксера з Казахстану Берікбая Нуримбетова (7-4-1, 2 КО) технічним нокаутом у першому раунді.

Хусейн Байсангуров (19-1-0, 17 КО) технічним нокаутом у третьому раунді переміг Ніку Гаваджаву з Грузії (12-22-3, 6 КO).

Також цього вечора Олександр Узун одержав перемогу над Георгієм Козинцем роздільним рішенням суддів. Альмахмуд Алаа нокаутувув Родіона Гузько у першому раунді. Андрій Ісаков одноголосним рішенням суддів отримав перемогу над Владиславом Танцюрою. Так само Данило Лозан одноголосно переміг Тимура Балаєва. Олексій Тимченко одноголосним рішенням здолав Аркадія Карцана.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини