Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:45:31

Чернігівський боксер Дмитро Митрофанов став чемпіоном України

01.11.2012   09:08Агенцiя

З 19 по 26 жовтня в м. Донецьку пройшов XXI чемпіонат України по аматорському боксу серед дорослих. У чемпіонаті взяли участь найсильніші боксери України.

Митрофанов

Митрофанов

Чернігівщину представляв вихованець ЗТУ Р.Саіда і тренерів В.Казаніна і А.Корца, боксер Дмитро Митрофанов. У фінальному поєдинку вагової категорії 75 кг наш земляк виграв у харків'янина Максима Коца з рахунком 31:5. Дмитро в черговий раз підтвердив свій високий рівень і став Чемпіоном України у своїй ваговій категорії.

 "Для мене цей чемпіонат є найважливішими змаганнями в році. Він визначає хто найсильніший в Україні, і по підсумках формується збірна України на рік.

На чемпіонаті України відбирається спортсмен, який поїде на світові змагання в певній ваговій категорії. Я провів 5 боїв і дуже хотів перемогти, до цього прагнув! Тому дуже задоволений тим, що зайняв перше місце.

 Результати у ваговій категорії до 75 кг:
 Перше місце - Дмитро Митрофанов Чернігівська обл.
 Друге - Максим Коц Харківська обл.
 Третє - Іван Голуб Донецька обл.


http://noc-cn.org/news/chernigivskij_bokser_dmitro_mitrofanov_stav_chempionom_ukrajini/2012-10-29-691

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини