Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:19:09

Чернігів долучився до Всеукраїнського патріотичного забігу з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів

28.09.2020   11:48Агенцiя

27 вересня чернігівці взяли участь у Всеукраїнському забігу на честь загиблих героїв війни.

За словами директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Андрія Кужеля, зареєструвалися 256 учасників, всього ж зібралося близько трьохсот.

Всі учасники забігу отримали таблички з номерами та надрукованими іменами 185 загиблих воїнів. Ті, хто приєднався поза умовами реєстрації, просто писали маркерами імена Героїв на своїх номерах.

Стартував забіг від Зеленої сцени, далі - по трасі на Київ, до повороту на вулицю Лісковицьку. На вибір бігунам було запропоновано три дистанції: півтора кілометра, три з половиною і сім. Кожен учасник забігу міг обрати відстань по силах.

До учасників забігу долучились представники спільноти «Біговий Чернігів», багато молоді, спортсмени, депутати. І навіть учасники з інших міст: із Корюківки для участі у забігу велосипедом приїхав голова Корюківської РДА Володимир Полубень.

Усі учасники забігу отримали пам’ятні медалі.

Захід відбувся за підтримки Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської міської ради, ТСОУ та спільноти «Біговий Чернігів».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини