Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 14:09:56

В обласній міжгалузевій Спартакіаді перемогла команда ФСТ "Динамо"

10.08.2020   10:33Агенцiя

8 серпня, на території спорткомплексу «Чернігів-Арена» вдруге пройшла міжгалузева Спартакіада серед чотирьох колективів Чернігівських обласних фізкультурно-спортивних товариств: «Спортак», «Україна», «Динамо», «Колос».

У змаганнях взяли участь 11 команд, а це понад 200 спортсменів любителів та професіоналів.

– Шлях до спорту у кожного свій: когось змалечку привчають батьки, хтось надихається прикладом інших, але для багатьох стартовим майданчиком стають обласні фізкультурно-спортивні товариства, – зауважив заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Подорван.

Допомога спортивним товариствам області Чернігівською ОДА не лише моральна, а і фінансова. У 2020 році на підтримку діяльності фізкультурно-спортивних товариств з обласного бюджету виділили 1,4 мільйони гривень.

Андрій Кужельний, заслужений тренер з кікбоксингу, голова Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Україна» у Чернігівській області, розповів, що переможці обираються за кількістю зароблених очок у шести видах спорту: міні-футболу, настільного тенісу, шахів, перетягування канату, легкоатлетики (біг 60 метрів) та піднімання гирі.

Користуючись нагодою, Андрій Кужельний вручив подяку від ЧООВФСТ «Україна» Андрію Подорвану за співпрацю, підтримку розвитку фізичної культури і спорту, пропаганду здорового способу життя серед жителів Чернігівщини.

Для глядачів та учасників Спартакіади гімнастки дитячо-спортивної школи "Україна" підготували запальну руханку.

Привітала учасників Аліна Бойкова, восьмиразова чемпіонка світу по боротьбі сумо. Спортсменка впевнена, завдяки таким заходам кількість всесвітньо відомих спортсменів у регіоні збільшиться. Минулорічні переможці у командному заліку - представники КП «АТП-2528» - із задоволенням взяли участь у змаганнях і цього разу. Вони представляли товариство «Спартак».

– Під час перетягування канату ми вже встигли оцінити сили суперників. З кожним роком до змагань долучається все більша кількість людей, яка готується та чекає на захід. І хоча у першому турі перемога не за нами, але це чудова можливість згуртувати колектив та з користю провести свій вихідний, – поділився враженнями капітан команди Сергій Стринадко.

Отже, за результатами Спартакіади-2020 переможне перше місце виборола команда ФСТ "Динамо", друге місце посіли представники ФСТ "Україна", а "бронзу" завоювали тогорічні переможці - ФСТ "Спартак".

Організатори заходу планують проводити міжгалузеву Спартакіаду серед Чернігівських обласних фізкультурно-спортивних товариств кожного року, надихаючи та прививаючи здоровий спосіб життя все більшій кількості громадян.

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини