Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:15:34

Відкрилось обласне відділення з баскетболу

08.08.2020   10:38Агенцiя

Вперше в історії Чернігівщини в області сформували відділення з баскетболу. Воно функціонуватиме при Комунальному закладі "Школа вищої спортивної майстерності з ігрових видів спорту" Чернігівської обласної ради.

Урочисте відкриття сформованої при відділенні команди відбулося 7 серпня на базі «Чернігівської обласної комплексної ДЮСШ».

– Питання відкриття відділення з баскетболу залишалося поза увагою влади близько п’яти років. Ми вирішили його за шість місяців. Сьогодні ж, при першій можливості, облдержадміністрація буде підтримувати та розвивати всі види спорту, – зауважив заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Подорван.

До складу команди гравців увійшло 18 спортсменів віком від 14 років, їх наставниками стали три тренери. Вони представлятимуть Чернігівську область у чемпіонатах та Кубках України з баскетболу.

– Наявність в області команди, що грає на всеукраїнському рівні, дає перспективи в майбутньому не лише для її гравців, але й для дітей, що виховуються у ДЮСШ, – повідомив директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Андрій Кужель.

Голова Чернігівської обласної федерації баскетболу Станіслав Терлецький від імені всіх спортсменів Чернігівщини подякував владі області за швидке вирішення проблемних питань та всебічну підтримку  у формуванні відділення всеукраїнського рівня.

По завершенню урочистостей присутні відчули командний дух щасливих гравців під час першого показового баскетбольного матчу офіційної команди. Присутні побажали гравцям подальших успіхів та значимих перемог в чемпіонатах та Кубках України з баскетболу.
 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини