Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 17:21:49

Філіппов, Конопля, Калітвінцев, Гітченко та Паст в символічній збірній 26-го туру

16.06.2020   17:20Агенцiя

Олександр Філіппов

Филиппов“Добре виконав”, – скромно прокоментував свій перший гол нападник. Насправді один з найкрасивіших голів туру забив Філіппов – прикраса чемпіонату, постійно загрожував воротам “містян” і цілком міг оформити хет-трик. Паньків взяв кілька складних ударів. Другий м’яч Олександра з пенальті остаточно добив суперника, а форвард продовжував знущатися над обороною розгублених господарів поля. (ua-football.com)

27-летний форвард «Десны» после рестарта сезона никак не мог забить, но в матче против «Александрии» его наконец прорвало. Первый мяч в ворота соперника стал истинным шедевром в исполнении Филиппова, да и второй, проведенный с пенальти, также не стоит сбрасывать со счетов, ведь переиграть с «точки» Панькива удается далеко не каждому в УПЛ. (terrikon.com)

Лидер атак “Десны” был в Александрии неудержим, создавая сопернику постоянные неприятности. Реализация пенальти – штука рядовая, но первый гол в ворота Панькива – красота. Александр протащил мяч с центра поля, вошел в штрафную, там немного повозился, а затем выдал обводящий удар в дальнюю девятку! (footboom.com)

Юхим Конопля

Мабуть, найкращий матч в УПЛ видав Конопля в грі з “Олександрією”. Дві гольові передачі записав на свій рахунок Юхим, обігрував своїх опонентів і в обороні і в атаках, як зазвичай борознив брівку від прапорця до прапорця. Варто відзначити взаємодію молодого гравця з більш досвідченими партнерами – Імерековим і Гітченком – не знітився, доповнював і підстраховував їх. І саме на Гітченка він віддав свою другу гольову передачу. (ua-football.com)

20-летний правый фулбек «Десны» провел полный матч против «Александрии» на выезде. Конопля был и активен (79 ТТД), и эффективен (70% – удачные). У него хорошо получалось проникать в штрафную соперника, а при необходимости вовремя возвращаться назад и закрывать фланг в обороне. Активно участвуя в единоборствах (52% выигранных дуэлей), Конопля показал и качественную игру в пас. Неудивительно, что на свой счет молодому беку удалось записать голевую передачу на Гитченко во втором тайме. (terrikon.com)

Все привыкли, что на правом фланге обороны плотно обосновался капитан черниговцев Денис Фаворов. Однако на “Александрию” капитан вышел в центре поля, освободив фланг для чемпиона мира. Ефим этим воспользовался сполна, оформив две результативные передачи. Да и в целом Конопля провел отличный матч, “вспахивая” свою бровку.(footboom.com)

Андрій Гітченко

Звичайно, забитий гол це важливо для захисника, але більше важливої ​​роботи Гітченко зробив при виконанні своїх прямих обов’язків. Олександрійці відчайдушно кидалися вперед, мали шанси відігратися, але їх запал вміло охолоджував 35-річний центрбек. До того ж на Гітченкові другу жовту заробив Бабогло. (ua-football.com)

Владислав Калітвінцев

27-летнему полузащитнику удалось провести хорошую игру в Александрии против одноименной команды. Калитвинцев старался активно участвовать в командных действиях «Десны» через пас, не избегал единоборств, но главным его козырем в отчетном поединке стала нацеленность на ворота соперника. На счету Владислава статистики зафиксировали 5 ударов, причем 4 из них пришлись в створ! Неудивительно, что при таких цифрах Калитвинцев записал свое имя на табло, как автор одного из пяти забитых мячей своей команды. (terrikon.com)

Євген Паст

В целом, вряд ли стоит объяснять, почему в сборную тура попали пять игроков «Динамо» и четыре представителя «Десны». Отдельно лишь отметим некоторые штрихи: Паст на все сто процентов заработал себе место в нашей дрим-тим невероятным сейвом при счете 1:0 – в противном случае игра могла пойти совсем по другому сценарию. Конопля и Гитченко кроме отличной работы в обороне преуспели и в атаке, соорудив на пару третий гол «Десны».

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.