Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:59:53

Команда податківців перша у футболі

21.09.2012   12:18Агенцiя

Команди усіх силових відомств – членів фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” зібралися на спортивній базі обласної прокуратури аби помірятися силами та визначити сильнішого. Футбольні баталії відбувалися в рамках проведення “Спартакіади-2012”.

У фіналі право піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу виборювали футболісти команди УМВС України в Чернігівській області та Державної податкової адміністрації в Чернігівській області.

Годі й казати, що гра проходила за емоційної підтримки глядачів та просто симпатиків тієї чи іншої команди. Обидві команди показали висококласний футбол, забезпечивши собі і глядачам достатню дозу адреналіну. Два тайми не змогли визначити переможців.

Основний час закінчився з нічийним рахунком 1:1. А ось за реалізацією післяматчевих пенальті кращими виявилися футболісти податкової адміністрації. Гравці саме їх команди забили у ворота суперників більше м’ячів, і в результаті перемогли.

Футбольне дійство, організоване та проведене ФСТ “Динамо”, вкотре підтвердило, що рівень підготовки спортсменів силових структур області стабільно високий.

Отже за результатами ігор почесне третє місце дісталося гравцям Управління міністерства з надзвичайних ситуацій в Чернігівській області, друге місце посіла команда УМВС України в Чернігівській області, перше ж місце заслужено зайняла команда Державної податкової адміністрації в Чернігівській області.

Після матчу відбулося нагородження призерів та переможців змагань. Медалі та подарунки спортсменам вручив начальник фізкультурно-спортивного відділу обласного ФСТ “Динамо” Сергій Слісаренко. А після нагородження та закриття змагань футболісти сфотографувалися на пам’ять про матч на фоні прапору фізкультурно-спортивного товариства “Динамо”.
 

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.