Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 03:08:26

У Чернігові пройшов міжнародний турнір з тхеквон-до "Кубок Полісся". ФОТОрепортаж

10.02.2020   09:29Агенцiя

У Чернігові 8 лютого пройшов 1-й Відкритий Міжнародний турнір з олімпійського виду спорта тхеквондо. 250 спортсменів діти, юнаки, кадети та юніори 2002-2014 р.н. з міста Жлобіна(Білорусь), Вінниці, Полтави, Сум, Києва та Київська області ну і звісно місто Чернігів близько 100 вихованців ДЮСШ «Фортуна».

Спортсмени продемонстрували жагу до перемоги при гарній техніці.

Особлива подяка головного судді змагань судді Міжнародної категорії Петра Малюкіна  керівнику огркомітету змагань Голові Чернігівського обласного осередку (ВТФ) тхеквондо Людмилі Лебєдєвій за високий рівень підготовки та проведення турніру.

Цей вид спорту у Чернігові набув великої популярності. Всі групи заповнені бажаючими.

Треба також сказати, що вихованець «Фортуни» Павло Левон минулого року став Чемпіонов Європи серед дітей на турнірі у Німеччині.

По закінченню турніру  були підведені підсумки та нагородження кращих спортсменів серед хлопців та дівчат. Також нагороди отримали кращий тренер та рефері.

Звісно, головною нагородою була командна першість.

Так IV командне місце посіла ДЮСШ «Фотруна» з Чернігова яка завоювала 6 золотих, 6 срібних та 7 бронзових медалей.

ІІІ місце посіла команда КДЮСШ  з Києва яка завоювала 9 золотих та 4 срібні нагороди. ІІ місце завоювали вихованці Чернігівського обласного осередку федерації тхеквондо (ВТФ) які вибороли 10 золотих, 12 срібних та 22 бронзові нагороди. Перше місце посіла команда ДЮСШ З Києва яка виборола 12 золотих, 14 срібних та 15 бронзових нагород.

Текст і фоторепортаж Віктора Кошмала.

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини