Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:48:23

Чернігівська "Десна" перемогла ФК "Тернопіль"

12.09.2012   14:30Агенцiя

У 9-му турі Другої ліги муніципальний футбольний клуб Тернопіль поступився лідеру чемпіонату — чернігівській Десні.

Перед грою ніхто не міг прогнозувати, що грізна чернігівська Десна опиниться за крок від фіаско у матчі проти дебютанта Другої ліги. ФК Тернопіль показав хороший рівень футболу, але два прикрі голи у першому таймі зіпсували настрій вболівальникам.

Перші хвилини матчу пройшли в рівній боротьбі. М’яч восновному тримався у центральній частині поля, а команди зрідка виходили у атаку. Чернігівчани вже на старті поєдинку двічі подавали з кутового, але в обох випадках захисники м’яч виносили. У відповідь після корнера головою пробивав Сергій Атласюк, але влучив у захисника. А згодом після непорозуміння захисника та голкіпера ФК Тернопіль м’яч опинився у сітці воріт муніципалів.

Ігор Курило, перериваючи простріл гравця Десни, послав круглого у власні ворота. Голкіпер Роман Данкович не встиг нейтралізувати небезпеку, адже м’яч пішов йому у протихід (0:1). Не пройшло і трьох хвилин, як гості святкували вдруге. За гру рукою у штрафному майданчику Тернополя, пенальті реалізував Кондратюк (0:2).

Незважаючи на перевагу чернігівчан у першому таймі, ситуація кардинально змінилася після перерви. Господарі повністю контролювали гру, а Десна була змушена відбиватися та зрідка виходити у контратаки. Та незважаючи на цілковиту перевагу підопічні Василя Івегеша зуміли лише скоротити рахунок. У середині другого тайму прямим ударом зі штрафного відзначився Віталій Богданов (1:2). До речі, у попередній грі проти Кристалу нападник Тернополя теж відзначився ударом зі стандарту.

Підсумок поєдинку — поразка ФК Тернопіль.

Друга ліга (9-ий тур). Тернопільський міський стадіон, 8 вересня

ФК Тернопіль – Десна 1:2

Голи: Богданов 58 – Курило 15 (автогол), Кондратюк 18 (пен.)

ФК Тернопіль: Данкович, Курило, Клекот, Дубчак, Атласюк, Кондзьолка (Трофімчук 86), Сороцький (Гаврилюк 67), Богданов (Куріцький 78), Чорний, Козелко, Семенець

Десна: Федоренко, Жук. Мельник, Каваців, Чуланов (Анеліков 65), Кобець, Кондратюк, Чепурненко (Стеценко, 90), Акчурін (Бовтрук 61), Черненко (Луценко 90), Бровкін (Фурта 63)

Попередження: Бовтрук, Кондратюк

За інформацією sports.te.ua

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.