Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:17:15

Чернігівські борці про здобутки на світовій арені

19.12.2019   09:30Агенцiя

18 грудня в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради для місцевих засобів масової інформації провели прес-конференцію. Тема заходу - участь чернігівських спортсменів на Чемпіонаті Світу з Козацького Двобою та підведення підсумків спортивних досягнень у дзюдо та самбо за 2019 рік.

У прес-конференції взяли участь начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськради Андрій Дериземля, директор КНП «Центр спортивної боротьби» Костянтин Ноткін та голова федерації Чернігівської області з дзюдо Олександр Крива. Також майстер спорту та ветеран з дзюдо і самбо Олександр Індило та чернігівські спортсмени Дмитро Залепуха, Костянтин Ноткін, Кенан Алескеров та Даніїл Козлов.

На початку зустрічі за традицією начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськради подякував представникам місцевих ЗМІ за увагу до питань спорту. Андрій Дериземля зазначив, що в Чернігові спортивна галузь постійно розвивається, здобуваються відповідні нагороди в різних видах спорту. Зокрема, він розповів про останні здобутки місцевих спортсменів у Чемпіонаті Світу з Козацького Двобою, що проходив 11-12 грудня у Харкові. За його словами, на цих змаганнях наші хлопці здобули велику кількість нагород. Також чернігівські борці взяли участь у Чемпіонаті Світу з дзюдо серед ветеранів, де є також призові місця.

В цьому році чернігівським спортсменам є чим пишатись. До прикладу, Дмитро Залепуха та Костянтин Ноткін зайняли ІІІ місце на Чемпіонаті Світу з Козацького Двобою. Кенан Алескеров та Даніїл Козлов на цьому ж чемпіонаті у розділі "Боротьба" зайняли перші місця. Олександр Індило зайняв ІІІ місце на Чемпіонаті Світу по самбо серед ветеранів. І на минулих вихідних у Львові разом з Костянтином Ноткіним брав участь у турнірі з дзюдо серед ветеранів, де Олександр посів ІІ, а Костянтин ІІІ місце.

Також було зазначено, що збірна команда України, до якої і входять наші хлопці, посіла перше загальнокомандне місце, показавши найкращий результат на Чемпіонаті Світу з Козацького Двобою.

По завершенню прес-конференції директор Центру спортивної боротьби Костянтин Ноткін подякував  начальнику управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Андрію Дериземлі. Зокрема, він зазначив, що приємно, коли міська влада долучається до вирішення нагальних проблем у спортивній галузі. інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини