Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:06:26

Названі переможці "Футбольної Сіверщини – 2019"

12.12.2019   14:28Агенцiя

Головна футбольна подія року, в рамках якої вшанували кращих представників чернігівського футболу - "Футбольна Сіверщина – 2019" відбулась 11 грудня.

У залі Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм зібралися представники обласної та міської влади, тренери, ветерани, вихованці футбольних клубів Чернігівщини.

На урочистій зустрічі за вагомий особистий внесок у справу розвитку і популяризації футболу в Україні та на Чернігівщині кращі гравці, тренери та ветерани нагороджені відзнаками.

Привітати футбольну громаду Чернігівщини з їх урочистою подією завітав голова обласної ради Ігор Вдовенко.
Він подякував тренерам, викладачам, керівникам дитячих футбольних шкіл за їх роботу та піклування про дітей, за патріотичне виховання молоді через футбол, прищеплення любові до здорового способу життя та до своєї країни.

Також футбольну родину Чернігівщини привітали перший віце-президент Української асоціації футболу Олег Протасов, перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України Олександр Каденко, голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович, радник голови облдержадміністрації Андрій Подорван, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Дериземля.

Цьогоріч переможцями стали (в номінаціях):


- «Краща юнацька команда» - вихованці спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність» 2004 року народження, які під керівництвом своїх тренерів Михайла Полончака та Артема Лутченка вийшли до фінальної частини змагань дитячо-юнацької футбольної ліги України;

- «Краща дівоча команда» - вихованки спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність» 2004 року народження, які під керівництвом своїх тренерів Наталії Ігнатович та Людмили Лемешко стали чемпіонами України серед дівочих команд вищої ліги WU-14;

- «Кращий футбольний клуб ветеранів» - чернігівський футбольний клуб «Ветеран-Десна Чернігів», який став переможцем першого в історії України Чемпіонату з футзалу серед ветеранів 65 років і старші;

- «Кращий арбітр» 2019 року - Ігор Сташук, арбітр Чемпіонату України серед клубів ПФЛ першої ліги;

- «Кращий асистент арбітра» - Юрій Вашкевич, асистент арбітра змагань Чемпіонату України серед клубів ПФЛ першої ліги;

- «Кращий футболіст інваспорт» - Роберт Тремба, заслужений майстер спорту України, чемпіон світу та Європи, член національної збірної команди України з футзалу гравців з вадами зору;

- «Краща федерація» - Корюківська районна федерація футболу, представники якої є одними із найактивніших учасників обласних та всеукраїнських змагань;

- «Кращий футбольний клуб» - футбольний клуб «Десна» Чернігів, яка сьогодні виступає у найсильнішому дивізіоні українського футболу – Прем'єр-Лізі і є одним із лідерів Чемпіонату;

- «Кращий тренер» - Олександр Рябоконь головний тренер футбольного клубу «Десна» Чернігів;

- «Меценат року» - Ігор Базалінський, віце-президент футбольного клубу «Десна» Чернігів.

Переможцями «Футбольної Сіверщини – 2019», зокрема, у номінації «КРАЩИЙ ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ» став ФК «Десна». Наразі команда виступає у найсильнішому дивізіоні українського футболу – Прем’єр-Лізі і є одним із лідерів Чемпіонату. У своєму дебютному сезоні Української Прем’єр-Ліги команда фінішувала на 8 сходинці турнірної таблиці. В нинішньому сезоні «Десна» стала головною несподіванкою, здобувши історичну перемогу над грандом українського футболу – київським «Динамо». Нині команда входить до групи лідерів Прем’єр-Ліги і претендує на здобуття путівки в Єврокубки. У номінації «КРАЩИЙ ТРЕНЕР» - головний тренер футбольного клубу «Десна» Олександр Рябоконь.

Крім того, серед присутніх дітей розіграли три футбольні м’ячі, підписані нашим земляком, відомим футболістом, вихованцем СДЮШОР з футболу «Юність», а нині гравцем лондонського Вест Хема та національної збірної команди України Андрієм Ярмоленком.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.