Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:57:30

Про перемоги чернігівських спортсменів-велосипедистів розповіли на прес-конференції

16.11.2019   14:47Агенцiя

Чернігівські юні велосипедисти – переможці багатьох Всеукраїнських і Міжнародних змагань 15 листопада розповіли про головні свої досягнення.

З журналістами спілкувалися начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Андрій Дериземля, спортсмени-велосипедисти Андрій Пономар, Ольга Светюха, Альона Борщ та Денис Хотульов. А також тренер-викладач з велоспорту КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа «Україна» Микола Аксюта та директор цієї спортшколи Ігор Григор’єв.

Андрій Дериземля на початку зустрічі повідомив, що у Чернігові зараз працює дві спортивні школи, у яких є відділення велоспорту. Найуспішнішою з них є Дитячо-юнацька спортивна школа «Україна». Тут працює 7 тренерів-викладачів та займаються 109 вихованців. Навчально-тренувальні заняття відділення велоспорту проводяться на велобазах за адресами: вул. Шевченка,53, ЗОШ № 19, ЗОШ № 33.

За його словами, найкращий результат у цьому сезоні показав Андрій Пономар - Майстер спорту України з велосипедного спорту, член збірної команди України, чемпіон Європи серед юніорів (шосе), учасник чемпіонату світу, багаторазовий чемпіон України в гонках на треку, шосе та маутенбайку. За 2019 рік він виборов 14 медалей (7 золотих, 5 срібних, 2 бронзові).

Про свої досягнення розповіла й Ольга Светюха - кандидат у майстри спорту України, багаторазова чемпіонка України серед дівчат. За 2019 рік вона виборола 17 медалей чемпіонатів України (8 золотих, 5 срібних, 4 бронзові.

Цього року 10 медалей чемпіонатів України (3 золотих, 3 срібних, 4 бронзові) виборола Альона Борщ. Вона є кандидатом у майстри спорту України, багаторазова чемпіонка України серед дівчат.

Хотульов Денис, кандидат у майстри спорту України, багаторазовий чемпіон України серед юніорів у цьому сезоні виборов 6 медалей чемпіонатів України (2 золоті, 3 срібних, 1 бронзова).

Як зазначив Андрій Дериземля, загалом лише цим відділенням велоспорту у цьому сезоні завойовано 84 медалі на рівні Чемпіонату України.

Як відомо, велосипедний спорт - це олімпійський, а також видовищний та захоплюючий вид спорту. До нього входять такі дисципліни як гонки на треку, гонки на шосе і крос, маунтенбайк – гонки пересіченою місцевістю, повідомила прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини